astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (1η παρουσίαση 12/09 στο healingenergy.gr) 2o μέρος

Go down

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (1η παρουσίαση 12/09 στο healingenergy.gr) 2o μέρος Empty ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (1η παρουσίαση 12/09 στο healingenergy.gr) 2o μέρος

Post  Christos Archos Wed Nov 09, 2011 1:53 am

(για να δείτε και τους χάρτες πηγαίντε εδώ: http://astroconfess.wordpress.com/2010/09/13/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-1/ )

Che Guevara

Ο Επαναστάτης

clip_image002

Ποιος δεν γνωρίζει τον Che Guevara άραγε. Ο Μεγάλος επαναστάτης της Λατινικής Αμερικής που τόλμησε να αψηφήσει σε μεγάλο βαθμό τις πιέσεις της μεγαλύτερης δύναμης στον Κόσμο αν και στο τέλος το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή. Ο Che Guevara είναι από της σημαντικές προσωπικότητες του αιώνα που πέρασε όχι μόνο για τον επαναστατικό του αγώνα αλλά και το ήθος σαν πολεμιστή και τον τρόπο που υπηρέτησε τις ιδέες του. Επίμονος και πολλές φορές ανένδοτος στις αποφάσεις του μέσα από τον έντονο Ταύρο ενώ από την άλλη ο Ουρανός στον Κριό τόνισε την επαναστατικότητα του και τον έβαλε στην πρώτη γραμμή για τα πιστεύω του. Η Έριδα και αυτή τη φορά κοντά στη μηδενική μοίρα του Κριού τονίζοντας τον έντονο ρόλο που θα έπαιζε αυτό το άτομο για τις επόμενες γενιές αλλά και για την πολιτικοκοινωνική κατάσταση της εποχής του. Ο Δίδυμος με τον Ήλιο σε σύνοδο με την Αφροδίτη μπορεί από τη μία να του έδωσε τη δύναμη να τον λατρέψουν τα πλήθη και ίσως να τον αγαπήσουν αρκετές γυναίκες αλλά από την άλλη η αντίθεση του Κρόνου δείχνει έναν άνθρωπο που πολέμησε πάνω από όλα απέναντι σε ότι αυτός θεώρησε κατεστημένο. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα του έδωσε την τάση να είναι ακραίος στις λύσεις που έπρεπε να πάρει και ταυτόχρονα ήταν και ο λόγος της αυτοκαταστροφής του καθότι δεν του έδινε πολλές δυνατότητες να ελιχθεί όπως θα έπρεπε. Ο Δίας σε σύνοδο με τη Σελήνη και τον Χείρωνα δείχνει ότι επρόκειτο για έναν μεταρρυθμιστή του κόσμου που όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το έργο του καθώς ο Κρόνος βρισκόταν σε βίαιη θέση.

clip_image002[4]

Ester John The Martyr

Η Σύγχρονη Θρησκευτική Μάρτυρας

clip_image002[6]

Ακόμη μία μεγάλη προσωπικότητα που ονομάστηκε αγία από την αγγλικανική εκκλησία. Μία Πακιστανή Χριστιανή Νοσοκόμα που είναι ανάμεσα στους 10 πιο διάσημους χριστιανούς μάρτυρες των μοντέρνων χρόνων. Δολοφονήθηκε βάναυσα από Ισλαμιστές φονταμενταλιστές, το έργο της ήταν αρκετά σπουδαίο και βοήθησε πολύ κόσμο στο Πακιστάν. Ο Δίας σε σύνοδο με τη Δήμητρα σε τρίγωνο με τον Ήλιο μία από τις χαρακτηριστικότερες όψεις σε χάρτες που ανακηρύσσονται άγιοι λόγω του Δία καθώς επίσης και η Sedna σε αντίθεση με τον Ήλιο χαρακτηριστικό ανθρώπων που γίνονται μάρτυρες (Archos, C. 2009: The Sun – Sedna Martyr,). Επίσης ο Πλούτωνας σε Τετράγωνο με τον Ήλιο της δείχνοντας και τον σημαντικό ρόλο που είχε να παίξει στον σύγχρονο κόσμο αλλά και στο ότι με τις πράξεις της θα κατέληγε να είναι μία σημαντική προσωπικότητα. Το πάθος της και οι επαναστατικές της ιδέες φαίνονται και μέσα από την αντίθεση του Ερμή με τον Ουρανό ακριβείας μιας και πρόκειται μην ξεχνάμε για μία Μουσουλμάνα που έγινε Χριστιανή στη συνέχεια.

H Esther John μέσα από το έργο της αλλά και το βάναυσο θάνατο της είναι από τα λίγα πρόσωπα στον 20ο αιώνα που η ανθρωπότητα ονόμασε αγίους όχι μόνο για τον αγώνα της στην περιοχή του Πακιστάν αλλά και τις ιδέες της και το λόγο της, χαρακτηριστικό ακόμη μια φορά της αντίθεσης του Ερμή με τον Ουρανό.

clip_image002[8]

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Δεν αντιπροσωπεύονται σίγουρα σε ένα ενημερωτικό άρθρο όλα τα προβλήματα ούτε και όλοι οι ήρωες και ακτιβιστές, υπάρχουν πολλά ακόμη πράγματα που ο κόσμος εκεί έξω πολεμά για να κερδίσει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους εκατομμύρια Θιβετανούς που ζουν κάτω από μία κυβέρνηση που τους καταπιέζει και τους έχει ουσιαστικά κάτω από ζυγό. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους Κούρδους που κάτω από την Τουρκική κυβέρνηση είναι ακόμα φιμωμένοι και ψάχνουν να βρουν την ελευθερία τους. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όλους εμάς που πολεμάμε για έναν πιο ελεύθερο κόσμο και το δικαίωμα στην εκπαίδευση και στην ελεύθερη ενημέρωση και βέβαια δεν ξεχνάμε όλα αυτά τα παιδιά και τους ανθρώπους στην Αφρική, τους καθημερινούς ήρωες της καθημερινότητας που παλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί.

Οι άνθρωποι έχουμε καταφέρει πολλά ας ελπίσουμε ότι μπορούμε περισσότερα…..

clip_image002[10]

Copyright 2009

Christos Archos
Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 41
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum