astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (1η παρουσίαση 12/09 στο healingenergy.gr) 1ο μέρος

Go down

ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (1η παρουσίαση 12/09 στο healingenergy.gr) 1ο μέρος Empty ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ (1η παρουσίαση 12/09 στο healingenergy.gr) 1ο μέρος

Post  Christos Archos Wed Nov 09, 2011 1:53 am

(για να δείτε και τις εικόνες επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα: http://astroconfess.wordpress.com/2010/09/13/%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1-1-2/ )

Kάθε Δεκέμβριο στις 10 του μήνα όλος ο κόσμος γιορτάζει τη μέρα των παγκόσμιων δικαιωμάτων. Κάθε χρόνο σε πολλές χώρες του κόσμου ακόμη και αυτού που αναφέρουμε δυτικού υπάρχει ουσιαστική καταπάτηση των δικαιωμάτων ομάδων και γενικότερα ανθρώπων που δεν φταίει τίποτα. Σε κάποιους απλά φταίει το φύλο τους, το χρώμα τους και ο σεξουαλικός προσανατολισμός και άλλες ο πολιτικός προσδιορισμός τους και οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις ενώ σε άλλους απλά ανήκουν σε άλλο έθνος.

Θα ήθελα όμως να αναφέρω κάποια πράγματα για κάποιους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους ηρωικά είτε γιατί το ήθελαν κάποιοι είτε γιατί άθελα τους απεικόνισαν την ανάγκη μιας ολόκληρης κοινωνίας.

Martin Luther King

O Έγχρωμος επαναστάτης που έφερε την αλλαγή στην Αμερική

clip_image002

Όλοι γνωρίζουν βέβαια τον άνθρωπο για τον οποίο όλοι οι Αφροαμερικάνοι είναι υπερήφανοι αλλά ακόμη και η ίδια η Αμερική καθώς μέσα από το Λόγο του καυτηρίασε και πάλεψε για μία πιο ισότιμη Αμερική από αυτή που υπήρχε μέχρι τότε. ο Ερμής στον Υδροχόο, χωρίς όψεις, επαναστατικός και πανέξυπνος χωρίς συμβιβασμούς έθεσε τα όρια για μία νέα Αμερική αλλά ταυτόχρονα συγκρούστηκε με ανθρώπους και καταστάσεις που σίγουρα ήταν πιο δυνατοί από αυτόν. Παρόλα αυτά ο Άρης του στους Διδύμους σε αντίθεση με τον Κρόνο αν και υποσχόταν πολλούς και σημαντικούς εχθρούς (ο Κρόνος στον 7ο οίκο των ανοιχτών εχθρών) οι οποίοι θα τον γονάτιζαν στο τέλος, παρόλα αυτά πάλεψε σθεναρά και κάποιες φορές κατάφερε με το λόγο (Άρης στους Διδύμους) να κάνει πολύ περισσότερα από πολλούς άλλους ανθρώπους.

Ότι θα έπαιζε πολύ σημαντικό ρόλο για την ανθρωπότητα φαινόταν από την Έριδα που είναι στις 0 μοίρε του Κριού μία ιδιαίτερα σημαντική μοίρα για την κοσμοβιολογία. Ο Ουρανός πιο δίπλα εγκαινίαζε ουσιαστικά την επαναστατική χροιά της γενιάς του Λούθερ Κίνγκ αλλά ταυτόχρονα έδινε το στίγμα του για τη ζωή αυτού του επαναστάτη. Ο Βόρειος Δεσμός επίσης πάνω στον ωροσκόπο του αν μη τι άλλο μαρτυρούσε ξεκάθαρα ότι για την φουρνιά των ανθρώπων εκείνης της περιόδου σήμαινε κάτι πολύ σημαντικό εξελικτικά ενώ ο Ήλιος του ουσιαστικά χωρίς όψεις έδειξε της δυνατότητες όχι μόνο ενός πολύ έξυπνου ανθρώπου αλλά τετραπέρατου πολιτικού.

clip_image002[4]

Louisse Weiss

Η Γυναίκα σύμβολο για τον αγώνα των δικαιωμάτων των γυναικών.

clip_image002[6]

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και είναι φεμινίστρια πρέπει να γνωρίζει την Louisse Weiss ένα άτομο σύμβολο για το φεμινιστικό κίνημα στην αλλαγή του 20ου αιώνα. Μία γυναίκα που πάνω από όλα δεν έδωσε σημασία στον σκληρό φαλλοκρατισμό της εποχής της και προσπάθησε να κάνει την αλλαγή εκεί που άλλες γυναίκες απλά αποδεχόντουσαν υπομονετικά τον ρόλο τους. Είναι ίσως μία από τις σπουδαιότερες Γαλλίδες τις ιστορίας και μέσα από τις πράξεις της εμπνεύστηκαν και διεκδίκησαν πολλά, πολλές γυναίκες από όλα τα μέρη του κόσμου. Ο Ήλιος της μέσα στον επαναστατικό Υδροχόο έδειξε εξ αρχής το επαναστατικό και πρωτοποριακό της πνεύμα. Η ίδια πολλές φορές συγκρούστηκε με γυναίκες ακόμη της γενιάς της και της κατηγόρησε για πνευματική ανοησία και ένδυα. Το τετράγωνο του Ουρανού από το Σκορπιό στον Ήλιο της αν μη τι άλλο την έκανε ακόμη πιο δυναμική και απαιτητική σαν άνθρωπο και τις έδωσε πάνω από όλα το κουράγιο να συγκρουστεί μετωπικά με το τότε κατεστημένο. Το ακριβές τετράγωνο του Κρόνου με την Αφροδίτη της ακριβώς σήμαινε τον τερματισμό και την ακύρωση του παθητικού συμβόλου της γυναίκας ως σύμβολο απλά ομορφιάς αλλά ταυτόχρονα και την αδυναμία της γυναίκας που δεν είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της παρά μόνο μέσα από την σεξουαλική σαγήνη. Ο Άρης της Πανίσχυρος στον Κριό σύνοδο με το Δία και τετράγωνο με Αφροδίτη και Ερμή αν μη τι άλλο έδωσε σε αυτή την γυναίκα τα κότσια να αντιμετωπίσει σαν «αντράκι» για εκείνη την εποχή τις δυσκολίες και τα εμπόδια που τις έβαζαν άλλοι στο δρόμο της. Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας στους φιλελεύθερους Διδύμους τις έδωσαν το δικαίωμα να μπορεί να δώσει όραμα στο γυναικείο πληθυσμό και μία πολεμική φαρέτρα που θα χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες πολλά χρόνια μετά τα χρόνια που ήταν ενεργή.

clip_image002[8]

Mathew Shepard

Ο Μάρτυρας των ομοφυλόφιλων

clip_image002[10]

Ο Μάθιου Σέπαρντ ήταν ένας νεαρός ομοφυλόφυλος στα 21 του χρόνια όταν δύο νέοι ο Ράσελ Χέντερσον και ο Άαρων Μακκίνι πρότειναν στον νεαρό Μάθιου να πάει μία βόλτα με το αμάξι τους. Αντί για βόλτα όμως οι δύο νεαροί επιφύλαξαν μία νύχτα τρόμου στον Μάθιου, αφότου τον λήστεψαν και τον πυροβόλησαν και έπειτα τον βασάνισαν δεμένο σε ένα φράχτη τον λήστεψαν και τον άφησαν εκεί να πεθάνει. Είχε στο κεφάλι του πολύ σοβαρά τραύματα που είχαν θρυμματίσει το κρανίο του σε πολλά σημεία και είχαν καταστρέψει ακόμη και σημεία του εγκεφάλου του, στο πρόσωπο στο λαιμό αλλά και σε άλλα σημεία του σώματος του είχε επίσης πολύ σοβαρά τραύματα. Τον Βρήκε στο Φράχτη ο Άαρων Κρίφελς όπου αρχικά τον πέρασε για σκιάχτρο για να φοβίζει τα κοράκια 18 ώρες αφότου τον είχαν παρατήσει οι δύο εγκληματίες.

Πέντε μέρες μετά ο βασανισμένος Μάθιου κατέληξε. Η Ιστορία του νεαρού αυτού παιδιού ουσιαστικά έγινε σύμβολο της πνευματικής και σωματικής κακοποίησης την οποία δέχονται οι ομοφυλόφιλοι σε όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά ο θάνατος του Mathew Sheppard σηματοδότησε μία εντελώς διαφορετική πορεία του κινήματος των ομοφυλοφίλων από εκεί και στο εξής. Χωρίς να έχουμε επακριβώς την ώρα γέννησης του ατόμου δεν μπορούμε βέβαια να πούμε με σιγουριά όλο του το ωροσκόπιο αλλά ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη του και αυτό σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας δίνουν στοιχεία για μία πιθανή μετατροπή του ατόμου σε μάρτυρα. Ο Ήλιος του δε ακριβώς επάνω στον Αντάρη τον βίαιο απλανή αυτό αστέρα και σε συνδυασμό όπως αναφέραμε πιο πάνω με τον Άρη και τον Ποσειδώνα είναι κάποια στοιχεία που φανερώνουν στο χάρτη μία δυσάρεστη κατάσταση στη ζωή ενός ατόμου και τη μετατροπή του σε μάρτυρα από κάποια ομάδα ανθρώπων.

clip_image002[12]

Copyright 2009

Christos Archos
Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 41
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum