astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ μερος 2

Go down

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ μερος 2 Empty ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΑΣ μερος 2

Post  Christos Archos Wed Nov 09, 2011 1:14 am

Στο Β μέρος της συναστρίας θα ασχοληθούμε κυρίως με την ποιότητες μεταξύ δύο ατόμων αλλά και λίγο παραπάνω με τα δίπολα. Η συναστρία πάνω από όλα πρέπει να κατανοηθεί σαν μία χημεία όπου μελετούμε πώς δύο στοιχεία αλληλεπιδρούν και τι αποτέλεσμα μπορούν να φέρουν, η μόνη διαφορά με την έννοια της Χημείας είναι ότι εδώ το άτομο μπορεί να αλλάξει τη συμπεριφορά του οπότε και να τροποποιήσει τα αποτελέσματα.

ΖΩΔΙΟ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ
ΚΡΙΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΦΩΤΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ ΘΗΛΥΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΗ
ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΑΕΡΑΣ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΗΛΥΚΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΝΕΡΟ
ΛΕΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΦΩΤΙΑ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΘΗΛΥΚΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΓΗ
ΖΥΓΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΑΕΡΑΣ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΘΗΛΥΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΝΕΡΟ
ΤΟΞΟΤΗΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΦΩΤΙΑ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΘΗΛΥΚΗ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΓΗ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΕΡΑΣ
ΙΧΘΥΣ ΘΗΛΥΚΗ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΝΕΡΟ

Α) Ποιοτική ανάλυση
Με τον ίδιο τρόπο που μάθαμε ποιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε ένα ωροσκόπιο ( Φωτιά Γή Αέρας και Νερό) βρίσκουμε και ποιο είναι το κυρίαρχο στοιχείο σε θέμα ποιοτική.
ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ 14
2. ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ 12
3. ΗΛΙΟΣ 10
4. ΣΕΛΗΝΗ 10
5. ΕΡΜΗΣ 8
6. ΑΦΡΟΔΙΤΗ 8
7. ΑΡΗΣ 8
8. ΔΗΜΗΤΡΑ – ΕΩΣΦΟΡΟΣ 6
9. ΔΙΑΣ 4
10. ΚΡΟΝΟΣ 4
11. ΧΕΙΡΩΝΑΣ 2
12. ΟΥΡΑΝΟΣ 2
13. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2
14. ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 1
15. ΖΗΝΑ 1
16. ΣΕΝΤΝΑ 1

Οι τρεις ποιότητες είναι η
1)Παρορμητική
2)Σταθερή
3)Μεταβλητή

α) Κυρίαρχη ποιότητα Παρορμητική
Το άτομο θέλει να αποδείξει την ταυτότητα του πολλές φορές κάνει νέα σχέδια τα οποία όμως έχουν το δυσάρεστο αποτέλεσμα να τον κουράζουν και να αλλάζει προτιμήσεις και σχέδια. Γενικότερα στης σχέσεις τους απασχολεί κυρίως στο να μπορούν να έχουν αυτοί με τον τρόπο τους τον κυριαρχικό ρόλο και να μπορούν να ελέγξουν τα πράγματα, το βασικό σε αυτό το άτομο είναι να μπορεί να νοιώθει σε μία σχέση ότι τον υποστηρίζουν και πως ότι και να γίνει έχει ένα άτομο στα μετόπισθεν να τον φροντίσει. Επίσης δεν είναι ο τύπος που θα δεχτεί ένα άλλο πρόσωπο να πάρει τον καθοδηγητικό ρόλο σε μία σχέση. Όταν κάτι δεν τους αρέσει είναι αρκετά αποφασιστικοί ακόμη και στο να χωρίσουν και εκείνη την στιγμή γίνονται πάρα πολύ ψυχροί. Σημαντικό κομμάτι σε αυτό τον τύπο παίζει το Sex αλλά θα πρέπει να πούμε ότι δεν είναι το Σαρκικό Sex των σταθερών αλλά περισσότερο με την έννοια την κατάκτησης και του πάθους το οποίο δεν αφήνει και πολλά στο πώς θα γίνουν κάποια πράγματα ακόμη και εκεί.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Ο καλύτερος τρόπο για να ζήσεις με ένα τέτοιο τύπο είναι απλά το να μπορείς να λες την άποψη σου αλλά να μην προσπαθείς να αλλάξεις ριζικά τις δικές του απόψεις. Σε μία σχέση θέλει να νοιώθει ότι κάνει κουμάντο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι υπό αυτούς τους όρους δεν θα συμπεριφερθεί και ομαδικά φτάνει να μην αμφισβητείτε την εξουσία. Οποιαδήποτε σύγκρουση και να έχετε προσπαθήστε να τον πείσετε ότι μέσα από αυτό που διαφωνεί μαζί σας έχει και αυτός κάποιο κέρδος.

Β) Κυρίαρχη ποιότητα Σταθερή
Το άτομο σαν κύριο σκοπό του έχει την αυτοδιατήρηση και ο μεγαλύτερος του φόβος είναι να χάσει τα δεδομένα που είχε μέχρι στιγμής. Αυτό όμως δεν είναι μόνο για τα καλά δεδομένα, ο τύπος αυτός ακόμη και όταν είναι σε μία αρνητική κατάσταση τελικά θα στεναχωρηθεί αν κάτι πάει καλά που όμως δεν το περίμενε γιατί θα νοιώσει ότι έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτή η τάση του να προσκολλάτε στα μέχρι τώρα δεδομένα του αφαιρεί και τη δυνατότητα στο να μπορέσει να κάνει επιτέλους της αναγκαίες αλλαγές για να προχωρήσεις επίσης είναι αμυντικός και στις δικές σας απαιτήσεις για αλλαγή του κατεστημένου. Η λέξη αλλαγή γενικότερα είναι ο χειρότερος τους εχθρός. Για αυτό όταν για κάποιο ζήτημα έχετε παράπονο καλό θα ήταν να μην προσπαθείτε με άσχημο τρόπο ( κυρίως των Παρορμητικών) του τύπου ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ γιατί με αυτό τον τρόπο θα δράσουν ακόμη πιο σκληρά και θα είναι σαν βράχοι. Βασικό για αυτούς είναι να τους έχετε και εμπιστοσύνη και κυρίως να μην περιμένετε να έχει και την τρελή ενεργητικότητα.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Πάνω από όλα φροντίστε να έχετε υπομονή, να είσθε πάντα σε κατάσταση αναμονής και ποτέ να μην είσθε πιεστικοί γιατί θα αντιδράσουν σαν τα νουβάρια. Επειδή συνήθως είναι λίγο αργοκίνητοι και δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες ανατροφοδότησης κάλό θα ήταν να μην τους λέτε πολλά καινούρια πράγματα μαζί αλλά σταδιακά να σκέφτονται κάποια ζητήματα και μετά να κάνουν κάτι άλλο. Συνήθως δεν θα συμφωνήσουν σε κάτι εύκολα οπότε πρέπει να κατανοήσετε ότι μαζί τους πρέπει να μπείτε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Γ) Κυρίαρχη ποιότητα Παρορμητική
Αυτοί οι άνθρωποι νοιώθουν ότι μονίμως είναι ανολοκλήρωτοι οπότε και η βασικότερη τους ανάγκη είναι να προσπαθήσουν να νοιώσουν ότι είναι ολοκληρωμένοι. Αυτό βέβαια τους κάνει να είναι όλη την ώρα πολύ νευρικοί και να τρώγονται με εσάς και τα ρούχα τους. Συνήθως είναι τόσο μπερδεμένοι που χάνουν ακόμη και την αίσθηση του εαυτού τους, ενώ ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να σας πουν ναι μόνο που δεν θα το πουν γιατί συμφωνούν αλλά για να περάσει η πίεση του τώρα κάτι που βέβαια όταν αργότερα σας πει όχι θα το θεωρήσετε σαν μία έλλειψη σεβασμού για το πρόσωπο σας. ΤΟ βασικό εδώ είναι απλά όταν θα σας πουν κάτι τη μία φορά αυτό να μην το δεχτείτε και να τους αφήσετε απλά να το δουν μέσα τους πρώτα ώστε να σας δώσουν μια ειλικρινή απάντηση στην συνέχεια. Ένα άλλο ζήτημα που τους χαρακτηρίζει είναι η εναλλαγή των διαθέσεων από το γέλιο στο κλάμα και πάλι από την αρχή κάτι βέβαια που δεν σας επιτρέπει στο να καταλάβετε τον σύντροφο σας. Αλλά από την αρχή σας προειδοποιούμε ότι κάτι τέτοιο υφίσταται αδύνατο.
Συμβουλές : Πρόκειται για πολύ καλά άτομα και επειδή δεν θέλουν να σας πληγώσουν είναι ικανά να σας πουν και πολλά ψέματα και κυρίως αν τους πιέσετε για κάτι να σας πουν ναι απλά και μόνο επειδή έτσι πρέπει για αυτό το καλύτερο είναι απλά να περιμένετε ίσως και δύο μέρες αργότερα για μία ειλικρινής και σωστή απάντηση. Να είσθε κυρίως ευγενικοί και να δείχνετε σεβασμό αν δεν το κάνετε αυτό σιγά και σταδιακά θα αρχίσετε να καταστρέφετε την εκτίμηση του προς εσάς και επειδή είναι τύποι οι οποίοι αγαπούν με το σεβασμό καλύτερα να μην καταστρέψετε κάτι τόσο βασικό. Τους συναρπάζουν επίσης τα νέα πράγματα και οι νέες ιδέες για αυτό και καλύτερα να αφήνετε τον εαυτό σας να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να τον βάζετε σε μία καινούρια ανακάλυψη.

Οι τρείς αριθμοί σε κάθε κατηγορία είναι για Σεξ, Διασκέδαση, Μονιμότητα . Καμμία από τις περιπτώσεις δεν είναι ολοκληρωμένη και αυτό βέβαια είναι φυσικό αφού σε μία σχέση υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να γίνουν για να γίνει καλύτερη η σχέση.
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΓΥΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΓΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΓΥΝ
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΣ ΑΝΔ 10 8 5
7 4 6
9 10 4

ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΑΝΔ 7 5 8
9 5 10
10 10 6

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΑΝΔ 8 6 5
7 4 8
5 6 9ΑΝΑΛΥΣΗ ΗΛΙΟΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ
Πολύ βασικό κομμάτι σε μία συναστρία προτού δούμε τη συναστρία είναι να καταλάβουμε κατά πόσο οι το Ηλιοσεληνιακό δίπολο είναι σε καλή κατάσταση γιατί θα πρέπει να γνωρίζουμε αν το πρόσωπο το οποίο μας ενδιαφέρει έχει σε αρμονία ή αν εμείς οι ίδιοι έχουμε σε αρμονία τον συνειδητό και υποσυνείδητο εαυτό μας. Έτσι λοιπόν πρέπει να δούμε αν έχουν κάποια όψη αυτοί οι δύο πλανήτες γιατί έτσι θα καταλάβουμε αν μπορούμε να ταιριάξουμε καλύτερα.
Ένας άνθρωπος που έχει εξάγωνο και τρίγωνο το Ηλιοσεληνιακό του δίπολο είναι σε πολύ καλή θέση και είναι πιο εύκολο να γίνει μία σχέση μιας και το άτομο έχει μέσα του μία αρμονία. Στης όψης 2ης αρμονικής τα πράγματα είναι λίγο δύσκολο ιδιαίτερα αν έχουμε να κάνουμε με την αντίθεση με το τετράγωνο να είναι εξίσου προβληματικό γιατί ιδιαίτερα στην αντίθεση το άτομο πολλές φορές δεν ξέρει τι θέλει και μονίμως διακόπτει σχέσεις και καταστάσεις ή γενικότερα έχει μία αίσθηση ανικανοποίητου το οποίο όμως θέλει απλά δουλειά για να διορθωθεί. Οι πιο δύσκολες όψεις είναι της χιαστί και του ημιεξαγώνου όπου το δίπολο δεν βρίσκετε σε ασυμφωνία απλώς αλλά δεν υπάρχει πια ουσιαστική λειτουργικότητα. Στη σύνοδο άμα είναι στα Μεταβλητά ζώδια πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση, σε όλες τις υπόλυπες δεν είναι αρνητική αλλά θέλει προσεκτική μελέτη γιατί το αποτέλεσμα βγαίνει και από άλλα συμπεράσματα.

Όψη Ηλιοσεληνιακού δίπολου
Σύνοδος Στα μεταβλητά πολύ καλή στης υπόλοιπες περιπτώσεις θέλει προσεκτική ανάλυση. Πάντως γενικότερα δείχνει ένα άτομο το οποίο ξέρει τι θέλει και δεν έχει εσωτερικές ανασφάλειες με τον εαυτό του οι οποίες να πηγάζουν από τους γονείς του.
Εξάγωνο – Τρίγωνο - Quintile Πολύ καλή περίπτωση το άτομο βρίσκετε σε αρμονία και μπορεί να λειτουργήσει μεταξύ τους συνειδητού και υποσυνείδητου εαυτού του. Γνωρίζει τι θέλει είναι γλυκό και ζεστό στης σχέσεις τους και εξωτερικεύει όσο είναι δυνατόν τα συναισθήματα του.
Μισό Τετράγωνο, Τετράγωνο, Sequiadrate, Αντίθεση Δύσκολη περίπτωση για το ίδιο το άτομο μιας και συνήθως στα παιδικά χρόνια έχει περάσει δυσκολίες και γενικότερα υπάρχει ένα συναισθηματικό κενό το οποίο δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί βγάζοντας περίεργη συμπεριφορά η οποία δεν μπορεί να ελεγχθεί. Σε δυνατές όμως προσωπικότητες αυτό γίνεται τελικά ευλογία μιας και το άτομο καταφέρνει να ισορροπήσει και να βρεί πίσω από τα φαινόμενα την αιτία του κακού και να τη λύση.
Χιαστί και ημιεξάγωνα Δύσκολη περίπτωση γιατί δεν υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ συνειδητού και υποσυνείδητου εαυτού έτσι θα παρατηρηθεί μία ασυμφωνία η οποία δεν θα μπορεί να την χειριστεί όχι μόνο ο σύντροφος αλλά και ο ίδιος ο άνθρωπος που κατέχει την όψη. Στην πάλη του να συμβιβάσει δύο εντελώς ξένα στοιχεία μπορεί είτε μονίμως να έχει μία προβληματική προσωπικότητα ή να φτάσει τελικά στην τελειότητα.

Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 40
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum