astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Άρης και σεξουαλική συμπεριφορά (back to basics)

Go down

Άρης και σεξουαλική συμπεριφορά (back to basics) Empty Άρης και σεξουαλική συμπεριφορά (back to basics)

Post  Christos Archos Thu Nov 10, 2011 4:19 am

Ο Άρης συνδέεται με την σεξουαλικότητα και τον τρόπο που άνδρες και γυναίκες εκφράζουν την ίδια την πράξη στο κρεβάτι.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι ένα ιδιαίτερα παθιασμένο ζώδιο και ο Άρης εκεί βρίσκεται πολύ καλά. Ειναι άτομα που εκφράζουν πολύ ορμητικά τη σεξουαλικότητα τους και το πάθος τους. Κάποιες φορές ίσως να χάνουν και το μέτρο. Στη ζωή τους έχουν ανάγκη απο πολύ σεξ και γενικότερα να νοιώσουν σεξουαλικοί. Είναι οι βιαστικοί εραστές του ζωδιακού όμως που τους περνάει πολύ εύκολα το πάθος, έτσι λοιπόν μία σεξουαλική σχέση με έναν Άρη στον Κριό απαιτεί πάνω απο όλα μία ποικιλία με έντονες συγκινήσεις και πάθη. Κάποιες φορές μάλιστα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και έρχονται σε κόντρες με τους συντρόφους τους ακριβώς γιατί μέσα απο αυτό νοιώθουν να ανάβει περισσότερο το ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα ιδιαίτερα παθιασμένο ζώδιο επίσης όπως και ο Κριός μόνο που αντιλαμβάνεται τη σεξουαλικότητα περισσότερο μέσω της πολυπλοκότητας των αισθήσεων παρά την ένταση και την κόντρα στο κρεβάτι. Ένας Ταύρος θέλει να νοιώθει ότι αποτελεί τον απαγορευμένο καρπό της σεξουαλικής μαγείας και πως η σεξουαλική του δύναμη είναι αρκετά δυνατή για να μαγεψει. Λατρεύουν το άγγιγμα και γενικότερα οτιδήποτε εμπεριέχει έντονο κέντρισμα των αισθήσεων. Δεν είναι το ζώδιο που θα πάει στα άκρα αλλά λατρεύει κάποιες φορές να νοιώθει ότι μπορεί να κάνει κάποιες μικρές υπερβολές σαν παραστράτημα. Ο Άρης στον Ταύρο είναι μία θέση που λατρεύει το φαγητό για αυτό και το σεξ στη συγκεκριμένη περίπτωση περνάει μέσα απο το δείπνο….

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Τρελιάρης Δίδυμος είναι ένα δύσκολο ζώδιο για τον Άρη. Έχουμε έναν άνθρωπο που του αρέσει όπως και να το κάνουμε η ποικιλία. Του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και να μπορεί να τους δοκιμάζει. Είναι επίσης ένας Άρης που είναι ιδιαίτερα της δοκιμής διαφόρων εμπειριών τόσο πολύ που κάποιες φορές φτάνει στην υπερβολή. ΤΟ σεξ με έναν Άρη στο Δίδυμο δεν μπορεί ποτέ να είναι κάτι σταθερό και μονότονο γιατί θα βαρεθεί. Έχει ανάγκη λοιπόν για πειραματισμό και κυρίως για εναλλαγές αν όχι στάσεων ακόμη και συντρόφων. Ο Άρης στο Δίδυμο προσφέρει επίσης μία νευρικότητα στο άτομο που μπορεί να βγει και στο κρεβάτι όπου και έχουν τον σεξουαλισμό του αίλουρου που πετάει στα ταβάνια, κρύβετε κάτω απο τα παπλώματα και γενικώς μέσα σε 5 λεπτά έχει αλλάξει 1000 θέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης αυτός είναι λίγο προβληματικός γιατί απο τη μία θέλει το συναίσθημα οπότε μπορεί να είναι ιδιαίτερα ρομαντικός και ζουζουνιάρης απο την άλλη όμως μπορεί να γίνει ιδιαίτερα χειριστικός συναισθηματικά στους άλλους ανθρώπους.Είναι σαφώς ένας Άρης που θέλει κανάκεμα και κυρίως θέλει συναισθηματική προσοχή. Αν είναι άνδρας αν κάνετε τη μαμά του θα κάνει πάρτυ ενώ αν είναι γυναίκα μπορεί να σας βγει μία γατούλα που όμως ξέρει να γρατσουνάει καλά πάντα όμως με τακτ και χάρη. Δεν τους αρέσει το πρόστυχο αλλά τους αρέσει το έντονα σαγηνευτικό και ίσως με μία δόση συναισθήματος σεξ. Δεν μπορούν τις μεγάλες αλλαγές στον τρόπο του σεξ γιατί τους αρέσει η ασφάλεια και πρέπει να ξέρουν τι κάνουν και που πάνε. Προτιμούν τις περισσότερες φορές αυτοί να κάνουν κουμάντο.

ΛΕΩΝ

Δύσκολο να πρέπει να κάνεις σεξ με έναν βασιλιά. Ο Άρης στο Λιοντάρι είναι ιδιαίτερα ηγεμονικός και εγωιστής στο κρεβάτι. Αυτό έχει τα καλά του αλλά και τα κακά του. Είναι οι άνθρωποι που θα προσέξουν πάρα πολύ το σύντροφο τους και θα προσπαθήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο να εκφράσουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά απο την άλλη απαιτούν ίσως μία ιδιαίτερη προσοχή που κάποιες φορές στερεί απο τον άλλο να νοιώσει ότι έχει ιδιαίτερη προσοχή επάνω του. Είναι σαφώς ιδιαίτερα παθιασμένη και δυναμικοί άνθρωποι ενώ είναι ταυτόχρονα και χαρακτήρες που έχουν ιδιαίτερες αντοχές. Κάποιες φορές μπορεί να γίνουν κτητικοί ενώ έχουν και τα δικά τους προσωπικά χούγια στο κρεβάτι. Σαφώς είναι τύποι ιδιαίτερα θετικοί και μπορούν να απολαύσουν με έναν άνθρωπο πολλές ώρες σεξουαλικής δραστηριότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η παρθένος σαν ζώδιο δεν έχει θα πρέπει να ξέρετε καμία σχέση με την έννοια της παρθένου…. Τα άτομα με αυτό τον Άρη είναι ιδιαίτερα σεξουαλικά και τους ενδιαφέρει πάρα πολύ να περνούν καλά αλλά να περνά καλά και ο σύντροφος τους. Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για άτομα που βγάζουν ιδιαίτερα ψυχαναγκαστικά ζητήματα στο σεξ καμμιά φορά, καθότι είναι ο Άρης που μπορεί να νοιώσει ιδιαίτερα σεξουαλικά στην όψη μίας ψηλοτάκουνης μπότας. Είναι ιδιαίτερα δημιουργικοί στο σεξ και ποτέ δεν λένε όχι σε μία εμπειρία που όμως δεν θα είναι ιδιαίτερα “βάρβαρη” και χωρίς ουσία. Σαφώς οι περισσότεροι απο αυτούς έχουν στο μυαλό τους και την καθαριότητα οπότε σπάνια να μπουν σε σεξουαλικές δραστηριότητες που εμπεριέχουν οτιδήποτε βρώμικο η επικίνδυνο ως προς την υγιεινή τους. Ο Άρης στην Παρθένο είναι ο Άρης των φλογερών εραστών και κατακτητών.

ΖΥΓΟΣ

Σαφώς μιλάμε για μία ιδιαίτερη περίπτωση εδώ. Ο Άρης στο Ζυγό είναι ιδιαίτερα ρομαντικός αλλά μπορεί να γίνει και πρόστυχος όσο χρειάζεται. Σαφώς δεν θα χάσει ποτέ τα όρια του όμως είναι ο Άρης όπου θέλει να βιώνει το σεξ μέσα απο όμορφες εικόνες που μπορεί να έχει φτιάξει στο μυαλό του. Έχει σαφώς μία ευρεία γκάμα στη σεξουαλική συμπεριφορά αλλά προτιμά το Classy σεξ και κυρίως δεν μπορεί τα άκρα τα οποία φοβάται και ίσως να του προκαλούν και μία αηδία. Απο την άλλη είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρης αλλά κάποιες φορές και άπιστος καθότι μονίμως δεν ξέρει επακριβώς τι θέλει απο κάποιο άτομο. Σαφώς δεν μπορεί να τον καταπιέζουν και να τον βάζουν σε άλλα δεδομένα αν και θα το κάνει για να μην προκαλέσει τριβές με το σύντροφο του κάτι που σημαίνει ότι όμως μακροχρόνια θα κάνει την εξωσυζυγική σχέση. Ο Άρης στο Ζυγό είναι ένας Άρης που είναι πνευματικός σαφώς αλλά του αρέσει η χλιδή με μία σαμπάνια δίπλα και μεταξωτά σεντόνια στο κρεβάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πάθος σαφώς σε αυτή τη θέση. Όσο πιο πολύ σεξ κάνει ένας Άρης στο Σκορπιό τόσο χαρούμενος είναι. Σαφώς εδώ δεν υπάρχουν περιορισμοί καθότι ο Άρης στο Σκορπιό θέλει να δοκιμάσει τα σεξουαλικά του όρια. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές υπερβάλλει. Σαφώς του αρέσει η σεξουαλική διέργερση ενός μόνιμου η μόνιμης παρτενέρ αλλά απο την άλλη δεν θα μπορέσει εύκολα να πει όχι στη δοκιμή μία ςνέα σεξουαλικής παρουσίας που μπορεί να έχει μπροστά του. Το σεξ είναι ιδιαίτερα δυναμικό και παθιασμένο αλλά απο την άλλη και κτητικό και παρουσιάζει συναισθηματικές ανασφάλειες. Είναι ο Άρης που απαιτεί πολλά απο τη σεξουαλική περίπτηξη γιατί ακριβώς και αυτός δίνει πάρα πολλά. Κάποιες φορές όμως η υπερβολή είναι τέτοια όπου το άτομο μπορεί να έχει αυτό συνέχεια στο μυαλό του. Είναι ένα ζώδιο που μπορεί να συνδυάσει απίστευτα τη σεξουαλική διάθεση με τη συναισθηματική εγγύτητα σε τέτοιο βαθμό που άλλα ζώδια του Άρη δεν μπορούν ούτε να το φανταστούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στον Τοξότη η σεξουαλική ενέργεια είναι επίσης ιδιαίτερα έντονη αλλά ταυτόχρονα και εγκεφαλική. Ο Άρης στον Τοξότη δεν μπορεί να πάει με ότι κινήται και σαφώς βλέπει την σεξουαλική πράξη με ίσως πολύ πιο απλοικό τρόπο απο ότι τα υπόλοιπα ζώδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περνούν καλά, αντιθέτως επειδή ξέρουν πια είναι η ουσία δεν χάνουν το επίκεντρο και προσπαθούν ακόμη περισσότερο να πετύχουν καλές σεξουαλικές στιγμές. Δεν είναι ο Άρης βέβαια που θα υπερβάλλει σεξουαλικά, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να είναι παιχνιδιάρης απο τη μία απο την άλλη όμως δεν είναι καθότι των εξαρτήσεων. Ίσως η απλοικότητα που παρουσιάζουν για κάποιες άλλες ζωδιακές θέσεις να θεωρηθεί ότι δεν έχουν φαντασία και δεν ξέρουν να περνούν καλά όμως αυτό δεν ισχύει. Αντιθέτως είναι άτομα που μπορούν να έχουν απίστευτες επειδόσεις απλά προσπαθούν αυτές τις επιδόσεις να τις επιτύχουν με τα σώματα τους και όχι με διάφορα άλλα βοηθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Αιγόκερω είναι πολύ παρεξηγήμένος έχει θεωρηθεί ότι είναι πολύ σοβαρός και συχνά χωρίς φαντασία κάτι που όμως δεν ισχύει. Είναι άτομα που έχουν ιδιαίτερη σεξουαλική διάθεση και θέλουν πραγματικά αρκετές ποσότητες σεξουαλικής πράξης και εμπειρίας απλά δεν θέλουν να πολυφαίνεται αυτήτους η διάθεση προς τα έξω. Δεν είναι οι άνθρωποι σαφώς που θα βγούν έξω απο τα όρια θα προτιμήσουν να κάνουν σεξ χωρίς για παράδειγμα στολές και άλλα παρατράγουδα αλλά είναι οι τύποι που μπορούν να βάλουν και τον πόνο μέσα στο μενού της σεξουαλικής εμπειρίας. Είναι επίσης ένας Άρης που έχει διάθεση να περνάει καλά χωρίς πολλές γκρίνιες πριν η και μετά το σεξ. Δυσκολεύονται όμως πολύ να συνδυάσουν τη σεξουαλική εμπειρία με το συναίσθημα, είναι οι βασικοί τύποι όπου μετά το σεξ θα κάνουν τσιγάρο και δεν θέλουν και πολλά πολλά με το σύντροφο τους τουλάχιστον για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Άρη στον Υδροχόο μπορείτε να τα περιμένετε όλα. Είναι ο καθεξοχήν Άρης του πειραματισμού και των εμπειριών. Τους αρέσει πάρα πολύ να δοκιμάζουν νέα πράγματα έξω απο τα κοινωνικά όρια ενώ δεν είναι σπάνιες οι φορές που μπορεί να έχουν ένα σεξουαλικό σύντροφο μόνο για αυτό το σκοπό και γενικότερα να είναι απλά φίλοι. Ο Άρης στον Υδροχόο του αρέσει να υπάρχει πάνω απο όλα μία σεξουαλική εγκεφαλική επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει αυτό νοιώθουν πολύ άσχημα και συνήθως αποφεύγουν να κάνουν σεξ. Παρόλα αυτά τους αρέσει η ισότητα στο σεξ για αυτό και προσπαθούν πάρα πολύ να κάνουν το σύντροφο τους να νοιώσει καλά μόνο εαν όμως νοιώσει καλά και ο ίδιος και γενικότερα αισθανθεί πως και ο σύντροφος του προσπαθεί για το καλύτερο. Ο Άρης στον Υδροχόο συνήθως αρέσκετε στο να κάνει πράγματα που έχουν και μία ιδιαίτερη αίσθηση παιχνιδιού ενώ δεν λένε όχι στη χρήση διαφόρων οργάνων.

ΙΧΘΕΙΣ

Σαφώς είναι ο πιο ευαίσθητος Άρης. Είναι ο πιο δύσκολος για να κάνει σεξ μόνο και μόνο για την ίδια την πράξη. Απο την άλλη είναι και η θέση αυτή όπου το άτομο θα μπορέσει να απατήσει στη ζωή του στα δύσκολα. Γενικότερα το σεξ θέλουν να έχει συναίσθημα και αν δεν έχει θα το κάνουν αυτοί με το ζόρι έτσι ώστε να μπορούν να τα έχουν αυτοί καλά με τον εαυτό τους. Είναι ο Άρης που δύσκολα θα μπει σε πειραματισμούς γιατί φοβάται η θεωρεί ότι δεν είναι για αυτόν. Δεν πρόκειται για τους φλογερούς εραστές είναι όμως ιδιαίτερα συναισθηματικοί ώστε να μπορέσουν να χτίσουν μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα που θα προκαλέσει ιδιαίτερες καταστάσεις στη σεξουαλική πράξη.

Σαφώς βαριούνται σχετικά εύκολα για αυτό και θέλουν να μπορούν όσο το δυνατόν περισσότερο να κάνουν καινούρια πράγματα στο σεξ χωρίς όμως να είναι ακραία. Το ακραίο βλέπετε τους ανησυχεί και τους δημιουργεί ανασφάλειες. Παρόλα αυτά είναι ο Άρης που μπορεί μέσα απο την πίεση του συντρόφου να παρασυρθεί και να κάνει πράγματα που ο ίδιος δεν θα ήθελε να κάνει μόνο και μόνο για χάρη του συντρόφου.
Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 41
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum