astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών

Go down

Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών  Empty Οι 14 επικίνδυνοι τύποι ανδρών

Post  Christos Archos Wed Nov 09, 2011 3:13 am

Είναι γύρω μας και οπλοφορούν, οι γυναίκες πέφτουν πάνω τους σαν σε μετωπική σύγκρουση με τον τοίχο και βγάζουν σε όλους τους άνδρες την κακή φήμη. Οι 14 τύποι του αποτυχημένου άνδρα συντρόφου είναι εδώ και η αστρολογία τους αποκαλύπτει για να μπορέσετε να τους αποφύγετε και εμείς να τους εκδικηθούμε γιατί πληρώνουμε τα δικά τους τα σπασμένα.

Οι ερωτικές σχέσεις είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που έχουμε να χειριστούμε στη ζωή μας και αυτό γιατί πολύ απλά κανείς από εμάς δεν μπορεί να τις κάνει μόνος του. Είμαστε από την αρχή υποχρεωμένοι να λειτουργήσουμε μαζί με κάποιο άλλο άτομο και αυτό μας είναι πολύ δύσκολο όταν βρισκόμαστε μονίμως στον απέραντο ωκεανό του Εγώ μας. Προτού αρχίσει η απαρίθμηση των 12 τύπων θα ήθελα να επισημάνω ότι στην ουσία ο καθένας μας είναι κάποια στιγμή στη ζωή του ένας από αυτούς τους τύπους και αυτό γιατί ο πραγματικός μας εχθρός είναι η ίδια μας η ανασφάλεια που άλλοτε πηγάζει από εμάς τους ίδιους και άλλοτε από τις ίδιες της γυναίκες, οι οποίες δεν κατανοούν ίσως ότι και ο άνδρας είναι άνθρωπος και όχι η μετεμψύχωση του Κόναν του βάρβαρου, γενικότερα το πρόβλημα των σχέσεων μεταξύ των δύο φίλων είναι από τα πιο δισεπίλυτα με κυριότερο θέμα το ότι πρέπει να συνδυάσουμε τον πρωτόγονο κυνηγό με τον πολιτισμένο δυτικό φιλόσοφο (τουλάχιστον στο επιφανειακό επίπεδο) κάτι το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να επιτευχθεί άλλα έτσι κι αλλιώς οι άνθρωποι βρισκόμαστε σε μία "υστερία" οπότε και μας είναι δύσκολο να συνεννοηθούμε πόσο μάλλον να αγαπηθούμε. Τέλος, καθώς θα απαριθμούμε και θα δίνουμε τα στοιχεία των 14 αποτυχημένων τύπων θα πρέπει να θυμάστε οι γυναίκες τι είναι αυτό που κάνετε και πολλές φορές προκαλείτε την εμφάνιση αυτών των τύπων.

Οι τύποι είναι συγγενείς με κάποια ζώδια, αλλά δεδομένου ότι οι περισσότεροι έχουμε διαφορετικές επιρροές από αυτές που μας προσδίδει μόνο το Ηλιακό μας ζώδιο πολλές φορές, είναι αναγκαίο να αναλυθεί ο χάρτης του ατόμου και να διαπιστωθεί σε ποιο ζώδιο είναι συγγενής στον τομέα των χαρακτηριστικών. Είναι προφανές ότι μιλάμε για τους 14 αρνητικά εκφραζόμενους τύπους σε κάθε ζώδιο και πώς σε καθένα από αυτά υπάρχει και ο αντίστοιχος σωστός τύπος.

Σε κάθε τύπο η ιστορία θα ξεκινήσει με τον ίδιο τίτλο: Ήταν ένας άνδρας ο οποίος είχε μια τεράστια ανασφάλεια και τον οδήγησε στον εξής τύπο:


1ος τύπος: Ο Άξεστος (Ζώδια συγγενή με αυτόν τον Τύπο: Κριός, Ταύρος, Σκορπιός)

Όταν τον γνωρίσατε υποδήλωνε τον τύπο που θα σας δώσει την πολυπόθητη σιγουριά και ασφάλεια, στο πρόσωπό του είδατε το μάγκα που ξέρει να ικανοποιεί μία γυναίκα, ήταν ο τέλειος τύπος και αυτός που θα σας δώσει την δυνατότητα να ηρεμήσετε μετά από ατέλειωτη ταλαιπωρία και αναζήτηση σε μία σχιζοφρενική κοινωνία. Από την άλλη και εσείς βουτηγμένη στην απελπισία παρόλο που είδατε κάτι παραπάνω ζωώδες από το επιτρεπόμενο είπατε καλύτερα με αυτόν παρά μόνη, εξάλλου δείχνει και σωστός, και όμως, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αρχίσατε να βλέπετε τα πρώτα ανησυχητικά φαινόμενα. Δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό του και μάλλον αρχίσατε να βλέπετε πεταμένες κάλτσες και μία επιμονή να πάει να πλυθεί μόνο αφότου τον παρακαλούσατε και το λέγατε καμιά 100αριά φορές. Από την άλλη το σεξ από την αρχή ήταν "ανησυχητικά περίεργο", κάτι δεν σας κόλλαγε, όμως στην συνέχεια είδατε ότι καμία θέληση δεν υπήρχε να σας ικανοποιήσει και αρχίσατε να παρατηρείτε ότι από ερωτικός σύντροφος μετατραπήκατε σε ερωτικό στιγμιαίο όργανο.
Ένα άλλο βασικό του πρόβλημα είναι η έλλειψη τακτ και η φλυαρία του μέχρι που ξαφνικά αρχίσατε να καταλαβαίνατε ότι στις πέντε φορές που βγαίνατε έξω στις έξι γινόσασταν ρεζίλι ενώ η αδιακρισία χτύπαγε σύννεφο. Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι και η αδιαφορία προς το άτομο σας καθώς και το εντυπωσιακό ότι προτιμά να παρακολουθήσει ποδόσφαιρο με το φίλο του στην τηλεόραση από το να σας δει έστω και λίγο ακόμη και αν βρίσκεστε στο ίδιο σπίτι. Το αποκορύφωμα έρχεται όταν ανακαλύπτετε ότι το άτομο αυτό παρόλο που μένει ίδιο προς εσάς το μόνο που άλλαξε είναι ότι πλένεται και μάλιστα όχι για να βρωμιστείτε "together" αλλά γιατί θέλει να βρωμιστεί με μία άλλη, με λίγα λόγια ανακαλύπτετε ότι τώρα τελευταία δυσκολεύεστε να περάσετε από την πόρτα. (Προς ικανοποίησή σας να σας ενημερώσουμε ότι το 85% των ανδρών που έχουν εξωσυζυγική σχέση δεν ικανοποιούνται σεξουαλικά από την δέυτερη γυναίκα στη ζωή τους και πως την κοιτούν απλά και μόνο σαν μία σεξουαλική διαφυγή από την πίεση της οικογένειας).
Το τελευταίο χαρακτηριστικό τους είναι ο τεράστιος Εγωισμός τους που δεν τους επιτρέπει να αποδεχτούν καμία άλλη άποψη.


2ος Τύπος: Ο πολυλογάς (Συγγενή ζώδια: Δίδυμοι, Τοξότης)

Πολύ επικοινωνιακός και ζωηρός τύπος ήταν γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα, όταν σας γνώρισε σας είπε πιθανόν ότι είναι επιστήμονας πυρηνικής φυσικής (τουλάχιστον) και πως έχει ταξιδέψει όλο τον κόσμο, θα θελήσει να σας εντυπωσιάσει με τις γνώσεις του και με το πόσο in είναι στην καθημερινή του ζωή, θα ακούσετε τόσα πολλά πράγματα που θα νομίσετε ότι είσαστε δίπλα σε ένα πολύ σπουδαίο άνθρωπο και όμως από αυτά που σας είπε πιστέψτε μόνο το 20% (και πολύ λέω) στη συνέχεια θα έχει κάποιες περίεργες εξαφανίσεις οι οποίες θα είναι καλυμμένες πολύ επιδέξια ενώ είναι πολύ πιθανό να έπιασε φωτιά το τετράγωνο στο σπίτι του και να μην μπορούσε να φύγει γιατί ήταν εγκλωβισμένος (ποιος όμως τώρα φταίει, αυτός που τα λέει η εσείς που τα πιστεύετε). Γενικότερα θα παρατηρήσετε ότι από λόγια θα σας έχει κάνει πολύ πλούσια αλλά δεν θα βλέπετε πράξεις και εκεί θα πρέπει να ανησυχήσετε, καθώς και θα πρέπει να ανησυχήσετε εάν αυτές οι ξαφνικές εξαφανίσεις είναι μόνιμες διότι πολύ απλά μάλλον υπάρχει και άλλη ( μην πω και άλλες) στη ζωή του, ακόμη και αν σας λέει ότι αυτή είναι η δουλειά του μάλλον εσείς θα πρέπει να το ψάξετε λίγο. Εάν κάποιος τώρα αρχίσει και σας λέει πολλά περίεργα μεγαλείου και έχει μία τάση να επιδεικνύεται (συγγενής με τον τύπο του Ψώνιου που θα δούμε παραπάνω) πρέπει να προσέξετε γιατί είναι πολύ πιθανό ακόμη και να έχει μπερδευτεί με μικροαπατεωνιές. Σε αυτό τον τύπο ανήκουν και οι άνθρωποι οι οποίοι παρασύρουν τους ανθρώπους γύρω τους και οδηγούν αρκετές κοπέλες σε πολλά λανθασμένα μονοπάτια και αυτό όχι γιατί είναι κακοί αλλά διότι είναι αδύναμοι χαρακτήρες και αυτό μπορείτε να το κατανοήσετε εάν δείτε ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει αναλάβει ευθύνες που θα πρέπει να έχει στην ηλικία του αρνούμενος να μεγαλώσει οπότε και εσείς καλείστε να γίνετε ο μόνος ώριμος άνθρωπος σε αυτή τη σχέση και ουσιαστικά να αναγκασθείτε να βιώνεται μία σχέση ψυχολογικής παιδεραστίας, η οποία ιδιαίτερα αν το θύμα είναι η γυναίκα είναι κάτι πολύ δυσάρεστο γιατί την εξαναγκάζει εκτός από ώριμη να γίνει και ο άνδρας του σπιτιού η της σχέσης, τα αποτελέσματα είναι τραγικά και για την ψυχολογία της και για το μέλλον της.


3ος Τύπος: Ο Ύπνος (Συγγενή ζώδια: Καρκίνος, Παρθένος, Ιχθύς)

Αυτοί οι τύποι κοιμούνται πραγματικά όρθιοι, τους λείπει πιο πολύ από όλους τους τύπους η αυτοπεποίθηση και η ανασφάλεια χτυπάει κόκκινο, στην αρχή σας σκέφτονται πολύ έντονα και σας δίνουν πολύ σημασία, τόσο που και εσείς απόρρητε και πιστεύετε ότι χτυπήσατε τον τυχερό αριθμό του λαχείου. Πίσω όμως από αυτό το ενδιαφέρον κρύβεται η βαθύτατη έλλειψη αυτοπεποίθησης τους και προσπαθούν να σας δείξουν την αγάπη τους με κάθε τρόπο για να έχουν σίγουρο το θύμα στα χέρια τους, παρόλο που θα σας πληγώσω αλλά αυτό που είπαμε αγάπη δεν είναι τίποτα άλλο από την αγάπη για τον εαυτό τους. Φοβούνται μήπως είναι ανεπαρκής στο να σας κυνηγήσουν και για αυτό σιγά-σιγά αυτή τους η ανησυχία μεταδίδεται και προς εσάς και μεταμορφώνεται σε ανασφάλεια, όταν θα ξεκινήσετε εσείς μέσω αυτής της ανασφάλειας να δίνεται σημασία προς αυτόν τότε θα δείτε το αδίστακτο πρόσωπο της αδιαφορίας προς εσάς, θα αρχίζει να θέτει ερωτήματα και να τοποθετεί απέναντί σας της ανασφάλειες του, εσείς θα χάνετε όλο και περισσότερο το έδαφος κάτω από τα πόδια σας γιατί πιστεύετε ότι σε κάτι φταίτε και έχετε κάνει λάθος ( οπότε και χάσατε την αγάπη του ατόμου που τόσο σας πρόσεχε στην αρχή). Στην ουσία δηλαδή σας έπιασαν στον ύπνο διότι από τα καλά παιδιά τελικά έγιναν αυτοί που κάνουν κουμάντο και μάλιστα σας προκαλούν πονοκέφαλο μήπως και φύγουν. Η κατάσταση χειροτερεύει όταν κάτι δεν πάει καλά και το νιώθετε και όμως δεν μπορείτε να βρείτε την άκρη και στο τέλος σας ζητάνε και το λόγο αλλά και να απομακρυνθείτε για λίγο. Η παθητικότητα αυτού του τύπου είναι τόση που νοιώθει η γυναίκα μαζί του πελαγωμένη και μπερδεμένη, βιώνει μία κατάσταση εγκατάλειψης και αποξένωσης για την οποία κατηγορεί τον ίδιο της τον εαυτό, αυτό της προκαλεί ενοχές και την φτάνει σε κινήσεις έλλειψης αξιοπρέπειας. Το άσχημο έιναι ότι ο άνδρας δεν ξέρει ούτε και αυτός τι συμβαίνει καθώς είναι ανίκανος να χειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση και φτάνει στην εξομολόγηση του «Θέλω να είμαστε μαζί αλλα δεν γίνεται», η δικαιολογία αυτή που θα πει μπορεί να είναι οτιδήποτε γιατί ουσιαστικά δεν ξέρει τι του φταίει απλά βρίσκει μία πρόφαση για να ξεμπερδέψει. Η κατάσταση είναι ακόμη χειρότερη όταν ο Καρκίνος είναι μαμάκας ο Παρθένος νευρόσπαστος και ο Ιχθύς στον κόσμο του.


4ος Τύπος: Το ναρκισσιστικό ψώνιο (Συγγενή ζώδια: Λέων, Ζυγός)

Τον βλέπετε να περπατάει και να λάμπει δίνει την εντύπωση του φινετσάτου τύπου που ξέρει πολύ καλά τη ζωή και κυρίως πώς να διασκεδάσει και να σας κάνει ευτυχισμένη, είναι ο τύπος με τα καλογυαλισμένα παπούτσια η ο νεαρός που θα είναι στην μόδα και θα κοιτάει την εμφάνιση του 24 ώρες το 24ωρο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τους κοιλιακούς τους και από την αστραφτερή του παρουσία. Θεωρεί ότι είναι το κέντρο του κόσμου και όλοι δίπλα του θεωρεί ότι είναι για να τον υπηρετούν. Στην αρχή θα σας εκπλήσσει με το απίστευτο περιτύλιγμα και τους καλούς του τρόπους και θα πείτε πόσο όμορφος είναι ο άνδρας που πετύχατε καθώς και θα μακαρίζετε την απίστευτη τύχη σας που σας χτύπησε η μοίρα την πλάτη. Ακόμη και αν αυτό το άτομο δεν είναι όμορφο και πάλι θα θεωρεί περί πολλού τον εαυτό του οπότε και θα έχετε δίπλα σας ένα φινετσάτο ευγενή ή ένα βασιλιά. Μόνο που εσείς δεν θα είσαστε η πριγκίπισσα στη ζωή του παρά η δούλα (το καλύτερο θα είναι να γίνεται η μαιτρέσσα του καθώς θα σας αντιμετωπίζει σαν ένα αντικείμενο ικανοποίησης του και επιβεβαίωσης της ομορφιάς και σπουδαιότητας του και το ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΗ). Το άσχημο με αυτό το άτομο είναι ότι θα είσαστε ένα ακόμη πρόσωπο στη ζωή του και τίποτα παραπάνω, ένας ακόμη αυλικός κόλακας που θα τον κάνει να ικανοποιεί ακόμη περισσότερο το υπερτροφικό του Εγώ. Οι άνθρωποι για αυτόν είναι απλά διακοσμητικά μπουκαλάκια τα οποία τα μαζεύει και τα μυρίζει, το ακόμη χειρότερο είναι ότι για να ικανοποιήσει τον εγωισμό του θα προσπαθήσει να μειώσει εσάς έτσι με τον χρόνο θα γίνεται σίγουρα ράκος από την συνεχή του προσπάθεια μείωσης της προσωπικής σας αξιοπρέπειας, στο τέλος όταν θα έχετε πια χάσει κάθε προσωπική σας λάμψη θα σας διώξει και θα μείνετε μόνοι και εγκαταλελειμμένη, το χειρότερο είναι ότι δεν θα καταλάβετε σχεδόν ποτέ ότι δεν φταίγατε εσείς και πάντα θα κατηγορείτε τον εαυτό σας για ότι έγινε.


5ος Τύπος: Ο Αναίσθητος (Συγγενή ζώδια: Αιγόκερως, Υδροχόος)

Δεν υπάρχει κάτι πιο άσχημο και εκνευριστικό από την αδιαφορία, ίσως το να μην σου δίνουν σημασία να είναι το πιο εξοργιστικό πράγμα στον κόσμο. Η παρατεταμένη έλλειψη προσοχής όχι μόνο σκοτώνει την αγάπη αλλά γεννάει και το μίσος. Όσες τα είχατε με ένα Αιγόκερω ή Υδροχόο η με έντονο αυτό το ζώδιο στο ωροσκόπιο του και λειτουργούσε αρνητικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνωρίσατε την έλλειψη ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σας. Στον Αιγόκερω θα γνωρίσετε τον άνθρωπο που έχει ερωτευτεί τη δουλειά του, στον Υδροχόο αυτόν που έχει ερωτευτεί την μοναξιά του, οι φίλοι αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του και ενώ σας λένε ότι σας αγαπάνε αυτό το ακούτε αλλά δεν το νοιώθετε πουθενά στη ζωή σας μαζί του. Η έλλειψη ενδιαφέροντος που δείχνουν στη σχέση τους έχει γεννήσει τα μεγαλύτερα μίση στον κόσμο (εξάλλου όλοι ξέρουν ότι η μεγαλύτερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία). Η έλλειψη ευαισθησίας και ρομαντισμού μπορούν να τσακίσουν τον πιο υπομονετικό άνθρωπο ενώ μία ρομαντική γυναίκα μάλλον μέσα από έναν τέτοιο τύπο να καταρρεύσει ψυχολογικά, ενώ συνήθως εκτός από το μίσος γεννά και πικρία γιατί πιστεύει ότι το ίδιο το άτομο είναι ανεπαρκές και όχι ο συγκεκριμένος που δεν δίνει σημασία στο συναισθηματικό επίπεδο. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι τα γνωστά συναισθηματικά παιχνίδια που κάνουν οι ερωτευμένοι ή τα γνωστά τερτίπια που κάνουμε όλοι για να αναζωπυρώσουμε το πάθος, τις περισσότερες φορές το λιγότερο δεν τα καταλαβαίνουν και δεν μπορούν να τα μεταφράσουν έτσι όπως θα έπρεπε. Είναι οι άνθρωποι που μπορεί να χάσουν το νόημα της ζωής καθώς και τα άτομα που θα μπορούσαν να τους κάνουν ευτυχισμένους πραγματικά, αν και για τους δύο ο γάμος είναι για μεν τον Αιγόκερω η επαγγελματική καταξίωση και για τον Υδροχόο οι κοινωνικές σχέσεις και αγώνες. Πολλοί άνθρωποι με αυτό τον τύπο είναι ανίκανοι να βιώσουν το συναίσθημα όπως το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι και αυτό γιατί πολύ απλά δεν είναι στης βασικές τους ανάγκες, δεν είναι ακριβώς ένας αρνητικός τύπος ενός άνδρα αλλά μάλλον μία στάση αρκετά περίεργη που δύσκολα μπορούν να την αποδεχτούν οι υπόλοιποι άνθρωποι και είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη στα άτομα που ζουν αυτή την εποχή και είναι σίγουρο ότι βάση των κοινωνιολογικών δεδομένων θα είναι ακόμη πιο έντονο το φαινόμενο στη συνέχεια. Όσοι έχετε παιδιά με αυτά τα ζώδια δώστε τους να καταλάβουν τη σημασία των συναισθημάτων γιατί το πιο δύσκολο τους είναι να τα κατανοήσουν και να τα εκτιμήσουν.

Οι 5 παραπάνω τύποι είναι οι βασικοί και αντιστοιχούν στα ζώδια που γράφουμε πιο πάνω, οι υπόλοιποι τύποι είναι συμπληρωματικοί και μπορεί να συνυπάρχουν μαζί με κάποιον από τους παρακάτω. Ποτέ όμως οι παρακάτω τύποι δεν θα μπορούν να σταθούν μόνοι τους παρά σε συνδυασμό με τους παραπάνω.


6ος Τύπος: Ο Τσιγκούνης (Συγγενή ζώδια: Αιγόκερως - Ζυγός)

Συνήθως από το πρώτο Ραντεβού θα πληρώσετε εσείς το δικό σας ποτό η καφέ ενώ αν δεν το πληρώσετε από τον πρώτο καφέ σίγουρα σιγά-σιγά θα αρχίσετε να τον πληρώνετε και στο τέλος μπορεί να πληρώνετε εσείς και τον δικό τους. Το πρώτο ανησυχητικό κρούσμα έρχεται στο δώρο ( αν σας κάνει) το οποίο θα είναι ανεκτίμητης αξίας με την έννοια ότι θα είναι μέσα από την ψυχή του (σε μία γνωστή μου της έκανε δώρο την κούπα του από την οποία έπαιρνε το γάλα του όταν ήταν μικρός και εντάξει πες τη μια φορά είναι κάτι συναισθηματικό, τη δεύτερη φορά που της έκανε δώρο το παλιό του παλτό πως μπορείτε να το εξηγήσετε; ) Η ζωή γίνεται ακόμη πιο δύσκολη όταν θα πρέπει να ζήσετε με αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος θα αρχίζει να σας κοιτάει παράξενα όταν ανοίγεται το φως για να πάρετε κάτι από το ψυγείο, όταν θα αφήνετε το φαγητό στη φωτιά για πολύ ώρα η τολμήσετε να πάτε να κάνετε μπάνιο παραπάνω από 10 λεπτά!!( εάν έχετε ηλεκτρικό θερμοσίφωνα τα πράγματα θα είναι για εσάς ακόμη πιο δύσκολα μίας και θα πρέπει το χειμώνα να βιώσετε από πρώτο χέρι τη ζωή ενός Πιγκουΐνου.) Το κακό είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν φαίνονται από την αρχή οπότε πρέπει να το ψάξετε καλά το θέμα στης λεπτομέρειες και κυρίως, αν ήταν ανοιχτοχέρης στο παρελθόν και μετά άλλαξε μάλλον το πρόβλημα δεν είναι η τσιγγουνιά αλλά ότι έχασε το ενδιαφέρον του για το άτομό σας.


7ος Τύπος: Για όλα φταίνε οι γονείς μου (Συγγενή Ζώδια: Καρκίνος - Αιγόκερως)

Αυτός ο τύπος είναι τυπικός και πολύ επικίνδυνος γιατί συναντάτε πολύ συχνά τώρα τελευταία, από τη μία η επιρροή της μαμάς (Καρκίνος) και από την άλλη ο σκληρός πατέρας (Αιγόκερως) που έχει κάνει τη ζωή κόλαση του ανθρώπου σας είναι σίγουρο ότι αυτό δεν είναι μία τυπική σχέση παρά κάτι περισσότερο ομαδικό (μιας και είσθε υποχρεωμένες να παντρευτείτε η να είστε απλά μαζί με τη σκιά της μάνας η του πατέρα) στον μεν ο Καρκίνος έχει μία απίστευτη επιρροή η μάνα του που φτάνει στα όρια του οιδιπόδειου από την άλλη η επιβλητική παρουσία του πατέρα έχει καταστρέψει την ψυχολογία του Αιγόκερου της καρδιάς σας. Δυστυχώς σε αυτό τον τύπο πέφτουν οι γυναίκες που είναι οι πιο δυνατές και υπερπροστατευτικές έτσι είτε με τον ένα τρόπο η τον άλλο στην ψυχολογία του άνδρα προσπαθεί να πάρει όχι τη θέση της ερωμένης αλλά τη θέση του προβληματικού γονέα. Αυτό τελικά την οδηγεί σε ένα αμετανόητο κυνήγι να υποστηρίξει τον άνθρωπο που αγαπάει αλλά τελικά τίποτα δεν μένει εκτός από την απελπισία και το αδιέξοδο της ζωής γιατί συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις μιλάμε για μακροχρόνιες καταστάσεις και τα δύο άτομα της υπόθεσης χάνουν τα καλύτερα τους χρόνια, ιδιαίτερα ο άνδρας δεν καταφέρνει να παντρευτεί και μένει μόνος του, αιώνιο θύμα της άτυχης μοίρας του και των γονιών του που δεν ξέρουμε αν πραγματικά είναι φταίχτες αλλά στο μυαλό του ατόμου είναι η ίδια η καταστροφή.


8ος τύπος: Ο "αρσενικοθύλικος" (Συγγενή ζώδια: Ζυγός - Δίδυμοι -Υδροχόος)

Πολύ στιλάτος τύπος και πραγματικά πολύ περιποιημένος αλλά όταν τον δείξατε στη φίλη σας έμεινε κλαρίνο διότι ήταν κάπως παράξενα περιποιημένος από ότι έπρεπε, φορούσε πολύ έντονη κολόνια και ήταν ένας πολύ ευχάριστος αλλά light τύπος γενικότερα με πολύ ευγενικούς τρόπους και ίσως και λίγο extreme άλλα αυτή η αίσθηση ομορφιάς σας συγκλόνισε ,τα πράγματα όμως ξεκινούν να είναι δύσκολα όταν καλείτε να σας υποστηρίξει καθώς μάλλον δεν θα μπει ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο που θα σας προσβάλει ούτε θα αναλάβει τα βάρη του τυπικού άνδρα προς μία γυναίκα. Στο κρεβάτι δεν θα είναι ο κύριος του παιχνιδιού και μάλλον θα είναι μία σχέση τόσο ανοιχτή ως προς τους ρόλους που στο τέλος δεν θα πρέπει να πάθετε έκπληξη αν σας ζητήσει να βάλει εκείνα τα πρόστυχα τα μαύρα τα εσώρουχα σας (αν από την άλλη το συνεχίσει και αρχίσει και άλλα μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι ο λόγος που το μανό σας τελειώνει περίεργα δεν είναι επειδή σας το παίρνει η μαμά σας...) (να εξηγήσουμε από την αρχή ότι δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη τάση για το αν το άτομο είναι ομοφυλόφιλο έτσι όπως δεν μπορούμε να καταλάβουμε εάν είναι χάρτης ανθρώπου κράτους η αν είναι ανθρώπου αν είναι ξανθού, μελαχρινού κλπ. Το πρόβλημα με αυτό τον τύπο είναι ότι ουσιαστικά δεν μπορεί να καλύψει με τίποτα τις ανάγκες των γυναικών σε πολύ μεγάλο ποσοστό).


9ος Τύπος: Ο ξερόλας (Συγγενή ζώδια: Τοξότης - Υδροχόος)

Είναι ενοχλητικό κάποιος να τα ξέρει όλα πόσο μάλλον να μην τα ξέρει και να επιμένει για το αντίθετο, αυτός ο τύπος θεωρεί τον εαυτό του σαν την επίγεια ενσάρκωση του Θεού και εσείς τίποτα άλλο παρά η ωραία που του κάνει παρέα στην απέραντη μοναξιά του. Αυτή του η τάση είναι τρομερά ενοχλητική γιατί στην ουσία είναι πολύ απορριπτικός και σνομπ, δεν μπορείς να αγαπήσεις έναν άνθρωπο όταν τον θεωρείς κατώτερο σου και μάλιστα όταν τον βλέπεις και ηλίθιο. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι όταν θα βγαίνετε έξω θα είσαστε μάλλον η γλάστρα της παρέας, όταν θα μιλάει με τους φίλους του και το πιο πιθανό είναι να πάρετε το master σαν σερβιτόρα μιας και θα σας ζητάει Κανά ποτήρι νερό η καμιά μπύρα. Η εξέλιξη αυτής της σχέσης είναι τι άλλο από το να μην μπορείτε να παίρνεται δημοκρατικά της αποφάσεις μιας και αυτός θα κάνει αυτό που θεωρεί αυτός σωστό και δεν υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί ότι πρέπει να κάνετε και κάποια πράγματα ομαδικά. Με λίγα λόγια αν θέλετε να κάνετε κάτι άλλο θα το κάνετε μόνη σας και χωρίς αυτόν ( αν το αντέχετε καλός, φτάνει να μην φτάσετε να τα κάνετε όλα μόνες σας.)


10ος τύπος: Ο ασφυκτικός (Συγγενή Ζώδια: Ταύρος - Σκορπιός)

Η διάσημη αοιδός Καίτη Γαρμπή έλεγε το «πάψε να έχεις έμμονες ιδέες πως κρύβω από σένα μυστικά» έ καλύτερα με αυτό τον τύπο να μάθετε να το λέτε καλά (καθώς και το εσένα μόνο, της ιδίας) γιατί σε καθημερινή βάση θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την γκρίνια της ζήλιας και της κτητικότητας η οποία είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός αυτής της σχέσης με αυτό τον άνθρωπο. Που είσαστε απόψε; Γιατί γυρίσατε το κεφάλι σας προς το άλλο τραπέζι; Ποιος είναι αυτός που σας παίρνει τηλέφωνο και σας την πέφτει (άλλο που δεν έχει ακούσει τίποτα), γιατί βγαίνετε όλη την ώρα με αυτή τη Μαρία που σας δίνει το κακό παράδειγμα και σας παρασέρνει και τέλος για ποιο λόγο αποφασίσατε σαν γυναίκα και εσείς να ντυθείτε και να βαφτείτε;( ξέχασε προφανώς ότι του κάνατε εντύπωση καλοντυμένη και καλοφτιαγμένη). Ο ασφυκτικός τύπος σας βλέπει σαν κάτι δικό του δεν επιτρέπεται να κοιτάξετε ούτε αρσενικό γάτο, η ζήλια τους φτάνει στην υστερία και την ώρα του παραλογισμού τους τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει, δυστυχώς μαζί με τον Κριό και τον ιχθύ είναι από τα ζώδια που είναι πιο επιθετικά προς της Γυναίκες τους (ο Ιχθύς γιατί συνήθως ρέπει προς τα ναρκωτικά και τον αλκοολισμό σε αντίθεση με τα άλλα τρία που αντιδρούν λόγο θυμού και ανικανότητας τους να λειτουργήσουν και να τους σεβαστούν οι γυναίκες τους). Τον ασφυκτικό τύπο ελάχιστες γυναίκες τον αποδέχονται τη σήμερον ημέρα και συνήθως είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, από την άλλη ένας ασφυκτικός άνδρας είναι ίσως από τις χειρότερες μορφές δυναστών και αυτό γιατί η ζημιά που προκαλείτε στη γυναίκα είναι σε πολλά επίπεδα, η ασφυκτικότητα στο τέλος πνίγει την γυναίκα και από ζωντανό άνθρωπο τη μετατρέπει σε ένα νεκροζώντανο φάντασμα που περιφέρεται μέσα στο σπίτι και δυστυχώς της πιο πολλές φορές δεν καταφέρνει ποτέ να σπάσει τα δεσμά της φυλακής της.


11ος Τύπος: Ο Αθώος (Συγγενή Ζώδια: Λέων - Παρθένος)

Πολλές φορές ακόμη και το πολύ καλό μας κουράζει, οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο άλλα είναι πασίγνωστο ότι πρέπει να έχουμε μία ανάμεικτη συμπεριφορά και όχι να είμαστε μονίμως καλοί η κακοί. Η αθωότητα σε μεγάλες ηλικίες δεν είναι κάτι ευχάριστο γιατί στην ουσία είναι αταίριαστο, είναι κάτι αφύσικο και ενοχλεί στο μάτι γιατί δεν είναι η αθωότητα των παιδικών μας χρόνων η οποία δικαιολογείτε, για αυτό και μετατρέπεται σε αφέλεια. Αρκετοί Λέοντες και Παρθένοι δεν έχουν την πονηρία και την αναγκαιότητα κατανόησης κάποιων πραγμάτων που πρέπει να ξέρουν όλοι οι άνθρωποι, αυτό τους κάνει πολλές φορές θύματα κάποιων επιτήδειων αλλά κυρίως προκαλούν την έλλειψη ενδιαφέροντος από τις γυναίκες που είναι κοντά τους αργά η γρήγορα και αυτό γιατί τα πολύ καλά παιδιά δεν παντρεύονται γίνονται μοναχοί. Η αθωότητα αυτή πολλές φορές είναι τόσο εκνευριστική που πολλές φορές πρέπει η ίδια η γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα και να κινηθεί κάτι που κουράζει και την οδηγεί σε μία μετατόπιση του ρόλου. Η καλύτερη λύση είναι αν μπορείτε λίγο να τον ξυπνήσετε μιας και δεν πρόκειται για ένα κακό τύπο αλλά μάλλον αφελή(αν τώρα δεν δείτε φως τότε μάλλον πρέπει εσείς να πάρετε τις αποφάσεις για το μέλλον σας κυρίως γιατί αυτός ο τύπος δεν βγάζει ποτέ τον περιπετειώδη του εαυτό και θα βαρεθείτε).


12ος Τύπος: Το θύμα (Συγγενή Ζώδια: Κριός - Ιχθύς)

Το θύμα είναι πολύ επικίνδυνο διότι στην ουσία δεν είναι το Θύμα αλλά ο θύτης, με τον τρόπο του προσπαθεί να σας κάνει να τον αγαπήσετε και να τον λατρέψετε, θα σας προτάξει την δύσκολη ζωή του και πόσο έχει ταλαιπωρηθεί καθώς και το πόσο φιλοσοφημένος είναι και τα έχει δει όλα με σφαιρικό τρόπο. Η ζωή για αυτόν είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας που από τη μία θα σας πει ότι την έχει παλέψει από την άλλη ότι έχει χάσει την πίστη του σε αυτή. Αυτά τα άτομα εκτός του ότι είναι οι τυπικοί "loser" σας παραπλανούν και σας οδηγούν και εσάς στο τρένο της αποτυχίας. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Θύματος είναι το «χαλάκι» το άτομο που δείχνει να σας θαυμάζει τόσο και όμως εσείς ξέρετε ότι δεν έχετε κάνει και κάτι το σπουδαίο και στην ουσία καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για δουλοπρέπεια και ανικανότητα να ζήσουν μόνοι τους. Η μόνιμη αυτή στάση του θύματος τελικά οδηγεί σε παρεκώλλυση του πραγματικού συναισθήματος μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας και μετατρέπεται σε λύπηση. Αν ο τύπος αυτός είναι προχωρημένος παρασύρει και τη γυναίκα σε πολλές θυσίες και μπορεί να την οδηγήσει σε πολλά λάθη που πολλές φορές τα βλέπουμε και σε ταινίες που οι γυναίκες μπερδεύονται για χάρη ενός άνδρα σε πολλές δύσκολες καταστάσεις και τέλος θυσιάζονται αν και στο τέλος το ευχαριστώ δεν θα το ακούσουν.

O 13ος και ο 14ος τύπος είναι μονήρης, ουσιαστικά αποτελούν ένα ζώδιο και παρουσιάζεται γενικότερα στα ζώδια αυτά και δεν είναι τόσο αρνητικός τύπος όσο προβληματικός όταν είναι σε μεγάλη κλίμακα και ένταση.


13ος Τύπος: Ο λεπτολόγος (Συγγενές ζώδιο: Παρθένος)

Η τάση του Παρθένου στη λεπτομέρεια πολλές φορές καταντά εκνευριστική ενώ όταν φτάνει στον τομέα της υγιεινής η ώρα του Sex μπορεί να είναι ανυπόφορη (μερικές φορές υπάρχουν περιστατικά που έχω ακούσει που το άτομο ακόμη και στην σεξουαλική πράξη σιχαίνεται και τα βασικά που χρειάζονται για τον έρωτα.) Πολλές το εκλαμβάνουν σαν μία τάση τους να μην τις σέβονται ενώ όταν η τάση του για την λεπτομέρεια καταντά υπερβολική δυστυχώς η καθημερινότητα καταντά μίζερη και κολαστήριο, συνήθειες όπως η πετσέτα να κρέμεται σωστά και τα πιάτα να είναι στη θέση τους μπορεί να είναι αστεία όταν τα ακούμε άλλα όταν τα βιώνουμε είναι κάτι παραπάνω από εξοργιστικό. (αλήθεια όταν πήγατε να τον χαϊδέψετε θυμηθήκατε να πλύνετε τα χέρια σας καλά με κάποιο αντισηπτικό σαπούνι; )


14ος Τύπος: Ο Αναποφάσιστος (Συγγενές ζώδιο: Ζυγός)

Η αναποφασιστικότητα του Ζυγού είναι από τα πιο επικίνδυνα πράγματα στης σχέσεις, ιδιαίτερα όταν είναι παράλληλες, συνήθως όταν βρίσκονται στη μέση και έχουν από τη μία το γάμο και από την άλλη τη σχέση συνήθως δεν ξέρουν τι από τα δύο πρέπει να τερματίσουν ακόμη και αν ξέρουν καλά ποιο από τα δύο είναι το άτομο που αγαπάνε. Σχέσεις παράλληλες με αυτό τον τρόπο έχουν κρατήσει δεκαετία χωρίς να υπάρχει στο τέλος μία σωστή λύση. Οι δύο γυναίκες παραμένουν να τον θέλουν και από την άλλη σιγά και σταδιακά μπαίνουν σε μία ψευδαίσθηση η οποία τελικά τους οδηγεί στο προσωπικό τους παραμύθι το οποίο όταν περάσει ο καιρός καταλαβαίνουν ότι ήταν μία ψευδαίσθηση και πώς κρίμα χάλασαν τόσα χρόνια από τη ζωή τους. Αυτή η αναποφασιστικότητα υπάρχει επίσης και στις απλές σχέσεις για το αν το άτομο θα έπρεπε να προχωρήσει σε μία δέσμευση η όχι ( παρόν και στους Διδύμους αυτό) με αποτέλεσμα και πάλι το γυναικείο πρόσωπο να περιμένει χρόνια να προχωρήσει σε γάμο.


Στο 1ο μέρος αυτού του άρθρου αναλύσαμε τους 14 προβληματικούς τύπους ανδρών οι οποίοι παρουσιάζονται πιο συχνά στις γυναίκες και τις δημιουργούν προβλήματα. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΝΔΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ.

Όπως αναφέραμε και στην αρχή του άρθρου αυτού το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη ασφάλειας στο Εγώ αλλά και στο σεξουαλικό ένστικτο του άνδρα. Ως προς τους παραπάνω τύπους δεν θα πρέπει να τους πάρουμε σαν ευαγγέλιο μιας και όπως είπαμε δεν είναι τόσο το Ζώδιο όσο η Αστροδυναμικότητα ενός ζωδίου (Σε προγράμματα αστρολογίας μπορείτε να δείτε με τη μέθοδο των Astrodynes ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρουν σε ποιο ζώδιο ανήκουν σε επίπεδο ολότητας και αν το λειτουργούν θετικά η αρνητικά).

Γενικότερα να ξέρετε ότι εκεί που βρίσκονται οι περισσότεροι προσωπικοί πλανήτες ( Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη και ’ρης) μαζί με τον Ωροσκόπο είναι και το ζώδιο που πραγματικά αντιστοιχεί ο προβληματικός τύπος που μπορεί να εμφανίσει κάποιος. Σε κάποια σημεία του άρθρου μπήκαν κάποια σχόλια για να μπορέσουν να κάνουν το άρθρο πιο εύπεπτο αν και σίγουρα το πρόβλημα των σχέσεων είναι κάτι πολύ σοβαρό που θα πρέπει να το κοιτάμε με ιδιαίτερη προσοχή. Η σοβαρότητα του θέματος αυτού πέρα από τα φιλοσοφικά συμπεράσματα που βγάζουμε ανά περιόδους όλοι, φαίνεται σε όλο της το μεγαλείο τη στιγμή ακριβώς που μιλάς με κάποιον που το έχει αυτό, χέρια τρεμάμενα, μάτια ορθάνοιχτα, βαθιές ανάσες το αίσθημα της απογοήτευσης και της αγωνίας και η στάση του σώματος του ανθρώπου προς εμάς τους αστρολόγους ψάχνοντας να πιαστούν και να πάρουν βοήθεια.

Χρήστος Άρχος
Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 41
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum