astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα 2

Go down

Αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα 2 Empty Αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα 2

Post  Christos Archos Wed Nov 09, 2011 3:06 am

Η καλύτερη ίσως τελικά λύση είναι ο Ποσειδώνας -η ουσιαστική δηλαδή σύνδεση με τον εαυτό μας και η προσπάθεια να τον ακούσουμε, μέσα από τα όνειρα και μέσα από τις συμπτώσεις. Τα όνειρα και οι συμπτώσεις ακόμα και αν μας φαίνονται αρνητικά, θα πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι για καλό. Ειδικότερα θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν έρχονται για να μας προειδοποιήσουν για το «εχθρικό» εξωτερικό περιβάλλον μας, αλλά για τον κίνδυνο που βάζουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.
Αν υπάρχει μαύρη μαγεία δεν είναι άλλη από τις μαύρες σκέψεις που κάνουμε εναντίον του ίδιου μας του εαυτού. Ουσιαστικά λοιπόν είναι σαν να αυτοκτονούμε στο νοητικό επίπεδο.
Αυτό που πρέπει ένα άτομο να βρει στη ζωή του με αυτή την αντίθεση δεν είναι άλλο από την εμπιστοσύνη στον εαυτό του, την οικειοθελή υπηρεσία για κάποιο σκοπό, την αυτοεκτίμηση , τον ενθουσιασμό και την αβίαστη κινητικότητα. Δεν θα τα βρει όμως στο περιβάλλον του αν δεν προσπαθήσει να τα γεννήσει από μέσα του. Τέλος η ουσιαστική λύση για τον Ποσειδώνα είναι να βρει τον εσωτερικό του σκοπό, όσο κι αν αυτό τελικά δεν είναι και τόσο εφαρμόσιμο στην σημερινή κοινωνία. Καλό είναι όμως να θυμόμαστε ότι οι κοινωνίες αλλάζουν, ενώ η δυνατότητα να ζήσουμε τη ζωή μας καλά είναι μόνο μία και μάλλον αυτή πρέπει να ακούσουμε.


Η ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Μία αντίθεση όπως αυτή του Ποσειδώνα, σύμφωνα με την κοσμοβιολογία, μπορεί να δράσει θετικά, μέσω πλούσιων εμπειριών στον πνευματικό και ψυχικό τομέα ( Ebertin), αλλά να μας χαρίσει μία ζωή με ένα ανώτερο όραμα που θα μας καλύψει και θα μας κάνει ολοκληρωμένους. Η αντίθεση λοιπόν δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα στην ευτυχία, απλά θέλει κάποιους χειρισμούς έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει. Τα άτομα μεγιστοποιούν τις δυνατότητες τους και πετυχαίνουν συνήθως πολύ υψηλά πράγματα χωρίς να θέτουν σε ανισορροπία τον εαυτό τους.

Τα αρνητικά που φέρνει είναι απογοήτευση και απάτες καθώς και ασθένειες συντρόφου ( Ebertin) ενώ ταυτόχρονα επιφέρει παράλογη συμπεριφορά που μπορεί να οδηγήσει σε βία.

Συνδεόμενη αυτή η αντίθεση με τη Σελήνη μπορεί να φέρει εξαρτήσεις και συναισθηματικές ανασφάλειες ενώ για τις γυναίκες μπορεί να φέρει διάφορες ασθένειες. Σίγουρα η μητέρα με κάποιο τρόπο δεν ήταν ιδιαίτερα υγιής.

Αυτή η αντίθεση, συνδεόμενη με τον Ερμή, προκαλεί ζητήματα εγκεφαλικής δυσλειτουργίας στο νευρικό σύστημα καθώς και τάση για ψέματα και ανειλικρίνεια προς τον εαυτό. Επειδή ο Ερμής είναι ένα ολιστικό σημείο του Χάρτη ( Βλέπε στο site Αναδομώντας τον Ερμή) είναι πολύ σημαντικό να δούμε σε ποιο ζώδιο σε ποιο οίκο και τι όψεις έχει ένας Ερμής, εάν είναι σε σύνδεση με την αντίθεση αυτή.

Η Αφροδίτη όταν είναι σε σχέση με τον Ήλιο – Ποσειδώνα δημιουργεί προβλήματα στην αξιολόγηση των αξιών από τον Πατέρα που μεταδίδονται στο παιδί. Υπάρχει αυξημένη καλλιτεχνική έκφραση καθώς και προβλήματα με τον ερωτισμό του ατόμου. Οι εξιδανικεύσεις στα αισθηματικά είναι πολύ σημαντικές και σε περίπτωση απαισιοδοξίας οδηγεί στην πορνεία ενώ όταν δεν υπάρχει κατάρριψη της εξιδανίκευσης μπορεί να υπάρξει παρθενία ή άρνηση ή δυσκολία για γάμο.

Με τον Άρη παρουσιάζονται προβλήματα υγείας στη σεξουαλική ζωή ενώ υπάρχει και μειωμένη θέληση του ατόμου να μπορέσει να ζήσει τη ζωή του γενικότερα.

Ο Δίας φέρνει πολλές φορές το λεγόμενο «θαύμα» που αναλύσαμε νωρίτερα, αλλά επίσης πολλές φορές μπορεί να φέρει την τύχη του κατατρεγμένου. Αυτού δηλαδή που για κάποιο λόγο έχει λιγότερες πιθανότητες να ευτυχήσει και η ζωή του τα φέρνει πιο καλά για να μπορέσει να αναπληρώσει το κενό. Συνήθως είναι και μία σχέση που οδηγεί σε έντονα φαινόμενα Ποσειδώνιου συνδρόμου ( βλέπε Ποσειδώνας και Νευροθεολογία)

Ο Κρόνος είναι από τις πολύ δυσάρεστες σχέσεις που υπάρχουν. Το άτομο όμως μπορεί αν είναι έξυπνο να βγάλει το ταλέντο που έχει λόγω του Ποσειδώνα και να μεγαλουργήσει, σχεδόν πάντοτε όμως κάτι θυσιάζεται - και είναι συνήθως ζήτημα υγείας. Πολλές φορές φέρνει προβλήματα με το αίμα.

Ο Χείρωνας είναι ένας πλανήτης που μπορεί να βοηθήσει το άτομο να ξεπεράσει τους φόβους του και να δημιουργήσει μία νέα βάση στη ζωή του, πρώτα όμως θα περάσει μία ισχυρή δοκιμασία (είτε υγείας είτε συναισθηματική) για να μπορέσει να επέλθει αυτή η μεταμόρφωση.

Με τον Ουρανό υπάρχουν συχνά εντάσεις και εκνευρισμοί. Συνήθως παρουσιάζονται προβλήματα υγείας ή τρέλα. Το άτομο επίσης θα αντιμετωπίσει χηρεία. Αν ο Ουρανός λειτουργήσει θετικά, το άτομο μπορεί να ξεφύγει από τη διανοητική φυλακή του και να δημιουργήσει τις βάσεις για ένα τρόπο ζωής πιο ελεύθερο και εκφραστικό.

Ο Πλούτωνας είναι μία θέση που προκαλεί περισσότερο πόνο (συναισθηματικό ή υλικό). Πάντως αυτός ο πόνος πολύ σπάνια ξεπερνιέται και απλά υπάρχει υπεραναπλήρωση.

Η Έριδα θα φέρει τεράστιες συγκρούσεις και εντάσεις σε διαπροσωπικό επίπεδο αλλά και επίπεδο κοινωνιών. Πολλές φορές το άτομο μπορεί να βρει μπροστά του τη Δικαιοσύνη και θα πρέπει να πληρώσει τα λάθη του.

Ο Βόρειος δεσμός (αν και για αυτή τη σχέση δεν υπάρχει σιγουριά ακόμη λόγω περιορισμένων ερευνών) παρουσιάζει συνήθως μία ασθένεια σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο, που όμως επηρεάζει το άτομο.

Με τον Ωροσκόπο και το Μεσουράνημα έχουμε άτομα που το περιβάλλον τους λειτούργησε αρνητικά και θα πρέπει να ακολουθήσουν ένα δρόμο προσφοράς στη ζωή τους (επαγγελματικά τουλάχιστον) ειδάλλως θα εμπλακούν σε δύσκολες καταστάσεις συναισθηματικά και θα αντιμετωπίσουν προβλήματα με ναρκωτικά και αλκοολισμό.


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα στον 1ο – 7ο συνήθως μας δίνει μία ευαίσθητη ιδιοσυγκρασία και βέβαια μία πολύπλοκη και μπερδεμένη αισθηματική ζωή. Παράδειγμα η Nina Simone η οποία κατάφερε να ακουμπήσει με τις μελωδίες της πολύ κόσμο αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βγει από τα ψυχολογικά της αδιέξοδα και την ιδιότροπη συμπεριφορά της που την οδηγούσε σε αναβλητικότητα. Επιτυχημένος επίσης τραγουδιστής με τις ίδιες κυβερνήσεις οίκων μεταξύ των πλανητών (7ο και 2ο) ο Leontyn Price κατάφερε να κάνει μία πολύ μεγάλη καριέρα μόνο που στον συγκεκριμένο χάρτη το δίπολο βρισκόταν στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, οπότε η αντίθεση δεν έβγαλε τον υπερβολικό συναισθηματισμό της Simone.
Ο Howard Cassady έφτασε και αυτός στην κορυφή της επαγγελματικής επιτυχίας υλοποιώντας την γενέθλια υπόσχεση του χάρτη του. Στην πραγματικότητα κατάφερε το να πετύχει τον εσωτερικό του σκοπό μέσω του ανταγωνισμού ( το δίπολο είναι στον 1ο – 7ο μόνο που οι κυβερνήσεις πια των οίκων είναι μεταξύ 1ου και 7ου επίσης). Επαγγελματικά μπορεί να πέτυχε τον σκοπό του και να δημιούργησε ένα εσωτερικό όραμα, αλλά στον συναισθηματικό τομέα πάντα παρουσιάζονταν προβλήματα σταθερότητας και ικανοποίησης.
Η Poppy King διάσημη επιχειρηματίας καλλυντικών με την αντίθεση του Ποσειδώνα Ήλιου κατάφερε να δώσει στον κόσμο την δυνατότητα να καλύψει τις ανασφάλειες του. Επίσης κατάφερε λόγω της συνόδου του Κρόνο με τον Ήλιο να φέρει σε πρακτικό επίπεδο αυτό το όραμα και να πετύχει με αυτό τον τρόπο, από μία ευαίσθητη γυναίκα να γίνει μία ισχυρή φιγούρα στο διεθνές jet set. Οι κυβερνήσεις βέβαια των πλανητών στους οίκους ήταν απαραίτητο να έχουν τον 10ο και τον 3ο.
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον 2ο και τον 8ο οίκο δίνει πολύ ευαίσθητα άτομα από τη μία, αλλά από την άλλη μέχρι να ισορροπήσουν, συνήθως αντιμετωπίζουν υπερευαισθησίες, μελαγχολίες και διατροφικά προβλήματα. Παράδειγμα ο Robby Coltrane ο οποίος φημίστηκε για τις ευαίσθητες ερμηνείες του ως ηθοποιός, αλλά από την άλλη ήταν πάντοτε στον δικό του κόσμο και ιδιαίτερα τρωτός. Οι κυβερνήσεις των οίκων του ήταν στον 7ο και 2ο δείχνοντας μονίμως τον προβληματισμό του για αυτοπεποίθηση.
Ο Elton John επίσης πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος σε πολύ μεγάλο βαθμό πέρασε τη ζωή του μέσα στην αγωνία να αντιμετωπίσει τις μελαγχολίες του και τα διατροφικά του προβλήματα. ΅Εδώ και πάλι οι κυβερνήσεις των πλανητών γίνονται σε σχέση με ένα γωνιώδη ( τον 1ο) και ένα διάδοχο σχετιζόμενο με αξίες ( τον 8ο).
Όταν η αντίθεση βρίσκεται στον 3ο- 9ο έχουμε να κάνουμε με προσωπικότητες οι οποίες συνήθως είναι αρκετά μπερδεμένες και ανικανοποίητες, κυρίως επειδή το μυαλό και ο τρόπος σκέψης επηρεάζονται αρκετά. Επίσης με αυτή τη θέση κάποια άτομα έχουν διαφορετική ηθική από την συνηθισμένη.
Πασίγνωστη ηθοποιός με την αντίθεση στον 3ο – 9ο είναι η Liz Taylor, η οποία πάντα είχε ένα εξωτικό χαρακτήρα και έναν παραμυθένιο, έξω από την καθημερινότητα, τρόπο σκέψης. Οι κυβερνήσεις των πλανητών αυτών ήταν στον 9ο – 3ο ενδυναμώνοντας αυτή την διάσταση στο χάρτη της. Από την άλλη οι 8 γάμοι που έχει κάνει δηλώνουν και την διαφορετικότητα της φιλοσοφίας της στον τομέα των σχέσεων.
Ο Dick Smith, διάσημος επιχειρηματίας, έχει επίσης το δίπολο στον 3ο – 9ο αλλά αυτή τη φορά οι κυβερνήσεις των πλανητών ήταν στον 7ο και 8ο οίκο οπότε και βγήκε αυτή η όψη σε ζητήματα χρημάτων ( λόγω του 8ου) και μέσα από συνεργασίες ( 7ο). Παρόλα αυτά η προσωπική του ζωή ήταν πάντα προβληματική και γεμάτη με απιστίες.
Διάσημος δικτάτορας, ο Fransisco Franco είχε επίσης το δίπολο αυτό στον 3ο – 9ο ,αλλά όπως θα δούμε και στη συνέχεια αν κάποιος από τους δύο αυτούς πλανήτες κυβερνά τον 6ο ή τον 12ο οίκο, τότε έχουμε τα πιο δυσάρεστα αποτελέσματα ως προς την επιρροή της αντίθεσης αυτής. Στον Franco υπάρχει κυβέρνηση στον 12ο και 7ο οίκο.
Ο αιμοσταγής δολοφόνος Martin Bryant, που δολοφόνησε πάνω από 20 άτομα είχε την αντίθεση επίσης στον 3ο – 9ο . Καθώς η θέση αυτή δημιουργεί προβλήματα στην φυσιολογική λειτουργία του μυαλού (και σε συνδυασμό με την αμοιβαία κυβέρνηση του Ήλιου στον 6ο οίκο και του Ποσειδώνα στον 1ο) ουσιαστικά το άτομο δεν κατάφερε να βρει την ισορροπία του από την πολυπλοκότητα της όψης.

Στον 4ο – 10ο οίκο η όψη αυτή παρουσιάζει πολλές φορές προβλήματα σε σχέση με τους γονείς και δημιουργεί ένα προβληματικό περιβάλλον ( η καλύτερη λέξη βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αντικατοπτρίζει). Σε ηγετικό βέβαια επίπεδο όπως αυτό του Gorbachev δημιουργεί ζητήματα πολύ σοβαρά, μιας και ο ηγέτης είναι ανίκανος να διαχειριστεί τις κρίσεις που συμβαίνουν. Οι πλανήτες στο χάρτη του κυβερνούσαν τον 3ο – 4ο και 11ο οίκο.
Βέβαια πολλές φορές αυτή η θέση, όπως βέβαια και στον επιφανή πολιτικό, φέρνει αρκετή δύναμη στον άνθρωπο που έχει αυτή την όψη και γενικότερα μπορεί να γίνει αποδεκτός στο ευρύ κοινό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Mike Love ( διάσημος τραγουδιστής) του οποίου οι πλανήτες κυβερνούσαν τον 3ο και τον 10ο με αυτό τον τρόπο μπόρεσε με τον λόγο ( 3ο) να μπορέσει να κάνει μία πολύ σημαντική καριέρα ( 10ο).

Στον 5ο και 11ο οίκο βέβαια έχουμε αυξημένη δημιουργικότητα αλλά και ανασφάλειες στα ζητήματα του δίνω και παίρνω αγάπη.
Ο Mozart ο διάσημος κλασσικός συνθέτης είχε την αντίθεση αυτή στον 5ο – 11ο και του χάρισε απίστευτες δυνατότητες και ταλέντο, όμως σε αυτό βοήθησε ο Κρόνος που έφερε το ταλέντο του αυτό στον πρακτικό κόσμο και να τον έκανε να πετύχει να δημιουργήσει αθάνατα έργα. Η κυβέρνηση όμως ενός από τους δύο πλανήτες στον 7ο & 12ο οίκο του δημιούργησε πρόβλημα στο να μπορέσει να πετύχει όσο ήταν νέος και μαζί με άλλους παράγοντες του πήρε τη ζωή σε πολύ μικρή ηλικία.
Ο Richard Nixon είχε επίσης αυτή τη θέση στον χάρτη του, μόνο που εδώ δεν υπήρχε η όψη του Κρόνου που επιβάλλει να θυσιάσει κάτι άλλο ( αναφέραμε παραπάνω ότι ο Κρόνος δίνει την πρακτική διέξοδο αλλά σου παίρνει πάντα κάτι). Ωστόσο δεν γλίτωσε εξαιτίας της κυβέρνησης του 12ου ενός από τους δύο πλανήτες και έγινε ο μοναδικός πρόεδρος της Αμερικής ο οποίος παραιτήθηκε ύστερα από ένα τεράστιο σκάνδαλο και στο τέλος απομονώθηκε (12ος ) .
Αρκετά διάσημα πρόσωπα με εκπληκτική δημιουργικότητα γεννήθηκαν με αυτή τη θέση ( Ήλιο αντίθεση Ποσειδώνα στον 5ο-11ο οίκο ) όπως η Diana Ross, η Marlen Dietrich, η Areta Franklin και η Toni Morrison. Κάθε μία από τις παραπάνω κυρίες κατάφεραν με κάποιο τρόπο βγάζοντας την τέχνη από μέσα τους να φτάσουν στην κορυφή και να πετύχουν στη ζωή τους. Βέβαια κάθε μία είχε τα προσωπικά της όπλα: η Dietrich είχε της Κυβερνήσεις του 4ου – 8ου – 12ου και μπορεί για πολύ καιρό να πέρασε στη ζωή της ψυχολογικά αρκετά άσχημα, αλλά κατάφερε μέσα από τον 8ο να γίνει αθάνατο σεξουαλικό σύμβολο. Ταυτόχρονα όμως ήταν και η γυναίκα που πρόδωσε (12ο) την ίδια της την Πατρίδα (4ο). Η λογοτέχνης Areta Franklin πέρασε και αυτή μία αρχικά δύσκολη συναισθηματικά ζωή, όμως αξιοποίησε τέλεια τις κυβερνήσεις των πλανητών της αντίθεσης, μιας και ο 3ος – 4ος και 11ος ( κυρίως ο 3ος) της έδωσαν την λογοτεχνική δύναμη έτσι ώστε να κερδίσει το Nobel. Οι Areta Franklin και Diana Ross και οι δύο πολύ γνωστές τραγουδίστριες η μία με το δίπολο να έχει κυβέρνηση στον 10ο – 5ο και η άλλη με το δίπολο να κυβερνά τον 9ο και 4ο κατάφεραν να επιβληθούν στο κοινό και να πετύχουν μία καριέρα πολύ αξιόλογη, μιας και ο 4ος – 10ος σε αυτή την περίπτωση φέρνει πολύ καλά αποτελέσματα σε ζητήματα καριέρας, ιδιαίτερα εάν είσαι καλλιτέχνης.

Τέλος η πιο δύσκολη θέση είναι όταν ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα βρίσκονται σε αντίθεση στον 6ο – και 12ο οίκο. Το άτομο παρουσιάζει προβλήματα μερικές φορές υγείας καθώς επίσης δυσκολεύεται να πάρει μία συγκεκριμένη κατεύθυνση στη ζωή του, μιας και η καθημερινότητα τον απορυθμίζει.
Η Camile Paglia ποτέ της δεν κατάφερε να δημιουργήσει μία σταθερή σεξουαλική προτίμηση στη ζωή της και μονίμως ένοιωθε άβολα στο ίδιο της το σώμα. Είναι βέβαια ταυτόχρονα και μία διάσημη συγγραφέας, η οποία πάντα ήξερε πώς να προκαλεί το κοινό. Οι κυβερνήσεις των πλανητών ήταν στον 11ο και 6ο οίκο.
Ο Michael Burson στην κορύφωση της καριέρας του, τελικά διάλεξε να παραιτηθεί από το συγκρότημα του εκείνη ακριβώς τη στιγμή που ήταν κοντά στην εκπλήρωση των σκοπών του. Ο Ήλιος του κυβερνούσε τον 3ο και 4ο οίκο και ο Ποσειδώνας τον 11ο.
Βέβαια η επιλογή είναι πάντα στο χέρι μας μιας και στην κατηγορία αυτή συγκαταλέγετε και ο Mohanda Gandhi ο οποίος διάλεξε ένα ανώτερο πνευματικό μονοπάτι, είχε όμως στον χάρτη του αρκετά ισχυρά χαρτιά μιας και οι κυβερνήσεις των πλανητών ήταν του 10ου δηλαδή της εξουσίας και της επίτευξης, καθώς και του 5ου της ενεργούς και ασταμάτητης δημιουργικότητας.


Κάποιες μαθηματικές πληροφορίες.
Την αντίθεση του Ήλιου – Ποσειδώνα με ανοχή 7ο την έχει περίπου το 4% του πληθυσμού, το άρθρο όμως αυτό σε πολλές περιπτώσεις δεν μιλάει για αυτό το ποσοστό, αλλά για αυτούς που έχουν ανοχή περίπου στην αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα μικρότερη από 2ο. Αυτό μας οδηγεί μαθηματικά περίπου στο 1,8% του παγκόσμιου πληθυσμού. Οπωσδήποτε αυτοί που έχουν τον Ποσειδώνα ανάδρομο είναι πολύ περισσότεροι για αυτό και πρέπει να κατανοήσουμε ότι μερικά κομμάτια είναι συμπληρωματικά.
Σε αυτό το 1,8% του πληθυσμού αφιερώνω αυτή την εργασία, μια και είναι οι άνθρωποι που σε πολλές περιπτώσεις δείχνουν διαφορετικοί και κλεισμένοι στον δικό τους κόσμου.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Ίσως το μέγεθος της ανάλυσης αυτής της όψης να τρομάξει αυτούς που την έχουν, αυτό όμως είναι λάθος. Είναι μία ανάλυση, ένα δοκίμιο και ταυτόχρονα μία έρευνα για μία όψη που έχει κάποια χαρακτηριστικά. Επειδή όμως εκφράζονται και κάποια αρνητικά στοιχεία αυτό δεν σημαίνει ότι τα άτομα με αυτή την όψη πρέπει να νοιώθουν ότι έχουν γρουσουζιά ή ότι είναι άτυχα. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ: ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ.
Νομίζω λοιπόν πως ο άνθρωπος που έχει αυτή την όψη δεν πρέπει να κατηγορήσει το άστρο του για οτιδήποτε, αλλά να αρπάξει την ευκαιρία και ίσως αυτό το άρθρο να αλλάξει τη ζωή του σταδιακά σε κάποια επίπεδα τουλάχιστον.

Σας ευχαριστώ για την ανάγνωση σας. Να είσθε καλά.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και το ερευνητικό κέντρο αστρολογίας «Iris» international το οποίο με εμπιστεύθηκε, και για την πολύτιμη συνεργασία του επάνω σε αυτό το ζήτημα….
Σίγουρα τα άστρα αγαπητοί μου φίλοι θα μας φέρουν πολύ σύντομα κοντά, εσείς ξέρετε….

Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος Άρχος.
Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 41
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum