astroconfessions
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Go down

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ Empty ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ

Post  Christos Archos Wed Nov 09, 2011 1:18 am

ΤΟ καλοκαίρι αυτό είναι ίσως από τα πιο δύσκολα για αυτό και θα πρέπει ίσως να είμαστε και πολύ προσεκτικοί αλλά τι να κάνουμε πρέπει να διασκεδάσουμε και να ξεκουραστούμε για να μπορέσουμε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Κάθε ζώδιο όμως ψάχνει και θέλει διαφορετικά πράγματα στη διασκέδαση του και στις διακοπές του για αυτό και σας παραθέτουμε που πρέπει να πάει κάθε ζώδιο και γιατί.

ΚΡΙΟΣ
Με τόλμη και πάθος
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που θέλει φασαρία και ανεξαρτησία, αυτό τον καιρό μάλιστα που έχει απογειωθεί η Libido τους πρέπει να καταλάβετε ότι ένα ταξίδι στην Πάτμο σίγουρα δεν θα ήταν και το καλύτερο του. Οι Κριοί είναι αρκετά απαιτητικοί από τις διακοπές τους γιατί πολύ απλά θέλουν όλη την ώρα να βλέπουν καινούρια πράγματα, δεν είναι από τα ζώδια που θα θέλουν να περιοριστούν σε ένα μικρό κομμάτι γής για αυτό και τα μικρά νησιά δεν είναι και ο καλύτερος προορισμός τους, θα ήταν πολύ καλύτερα να διαλέξουν μία περιοχή για εναλλακτικές αποφάσεις και επιλογές. Το Περού και η Ισπανία είναι ίσως οι καλύτερες περιοχές από τι μία το Περού θα φέρει την αδρεναλίνη του στα άκρα ενώ η Ισπανία με τις υπέροχες παραλίες και τον γοητευτικό της κόσμο θα ανεβάσει στα ύψη το ερωτικό θερμόμετρο και όχι μόνο.

ΤΑΥΡΟΣ
Αισθήσεις και χαλάρωση
Για τους Ταύρους οι διακοπές του Κριού που αναφέραμε παραπάνω είναι μία κόλαση. Ο Ταύρος του αρέσει να νοιώθει σαν πασάς στα Γιάννενα και αν είναι γυναίκα τότε σαν την βασίλισσα Κλεοπάτρα, θέλουν την ηρεμία και ταυτόχρονα τις συνεχόμενες απολαύσεις είτε αυτές είναι το Sex η διασκέδαση αλλά κυρίως το φαγητό για αυτό και καλύτερα μακρυά από την Γαλλία και την Αγγλία οι οποίες είναι πασίγνωστες για την αποτυχημένη κουζίνα τους. Αν και τους αρέσει η διασκέδαση δεν τους αρέσει η πολύ φασαρία και κυρίως αποφεύγουν τον πολύ συνωστισμό, είναι από τα ζώδια που θα εκτιμήσουν την πολύ καλή ποιότητα του ύπνου και τις δυνατότητες για σωματική χαλάρωση ( προσοχή μιλήσαμε για σωματική όχι για πνευματική δεν μιλάμε για Τοξότες ακόμη) από την άλλη θα ήταν πολύ ευχάριστο για αυτούς να είναι κοντά στην φύση και όχι σε κάποιο μεταλλαγμένο περιβάλλον έτσι επιλέξτε την Κρήτη ή την Νοτιοαφρικάνική ένωση που προσφέρουν έντονο φυσικό περιβάλλον και πολυτελής εγκαταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με Τρέλα και μουσική
Οι Δίδυμοι θέλουν πολυσυλλεκτικότητα και ποικιλία στης διακοπές τους, μπορεί να θέλουν να έχει φασαρία ο χώρος που θα πάνε από την άλλη δεν θα τους άρεσε και να είναι σε μία περιοχή όπου υπάρχει μόνο αυτό γιατί το ευαίσθητο νευρικό τους σύστημα θέλει και στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Είναι ουσιαστικά το ζώδιο το οποίο θα βολευτεί ουσιαστικά πιο εύκολα από οποιοδήποτε άλλο και ας κάνει παράπονα όλη την ώρα. Σίγουρα θα λατρέψουν όμως τα σημεία που έχει επικοινωνία και δυνατότητα για νέες γνωριμίες, μην τους πάτε καταμεσής της ζούγκλας πρόκειται για το ζώδιο που σε μεγάλο ποσοστό είναι υπεύθυνο για τον δυτικό πολιτισμό μην τον πάτε λοιπόν στα έρημα. Πολύ ευνοϊκές τοποθεσίες είναι σίγουρα Η ίδια η Αθήνα αλλά εκτός από αυτή μπορείτε να πάτε στη Ρώμη ή στη Μύκονο ενώ για κάτι πιο εξωτικό μπορείτε να πάτε στο Miami.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το παρελθόν όταν ενώνετε με το παρόν.
Οι καρκίνοι είναι δύσκολο ζώδιο και πολύ δύσκολα θα θελήσουν να πάνε διακοπές σε άλλο μέρος εκτός από την ίδια τους την πατρίδα από όπου κατάγονται. Έτσι λοιπόν όταν θα συζητήσετε με αυτό το ζώδιο πολύ πιθανό να σας πει ότι θέλει να πάει πολύ στην Κολοπετινίτσα από όπου και κατάγετε και είναι φανταστικά, και εσείς βέβαια να μείνετε με τα ταξιδιωτικά φυλλάδια στο χέρι. Αν τώρα καταφέρετε και πείσετε τον Καρκίνο η εσείς οι Καρκίνοι τον εαυτό σας να πάτε πουθενά αλλού πολύ καλή περιοχή είναι η Αίγυπτος με την παλιά και μυστική της ιστορία η οποία συνδυάζει κάτι το ασυνήθιστο αλλά και ταυτόχρονα μαγευτικό. Οι Καρκίνοι θέλουν να νοιώθουν επίσης ότι μπορούν να πάνε διακοπές αλλά να μην είναι περαστικοί να μην είναι δηλαδή απλά ένας σταθμός τους θέλουν να δένονται με τα πράγματα γιατί έτσι νοιώθουν ασφαλείς για αυτό και η γειτονική Τουρκία και συγκεκριμένα η Κωνσταντινούπολη είναι από τις καλύτερες επιλογές.

ΛΕΩΝ
Το πιο Glamour
Οι Λέοντες θέλουν να είναι λαμπεροί και βέβαια τους τραβούν πράγματα που είναι επίσης λαμπερά. Για παράδειγμα μην τους πάτε στην Κένυα ούτε βέβαια σε καμιά Ρωσία, είναι τα ζώδια που θα θελήσουν να γίνουν κάτι σαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που σημαίνει ότι πρέπει από κάπου να αντλήσουν την ηλεκτρική ενέργεια και να φωταγωγήσουν την παρέα τους. Επίσης εκπληκτικές τοπόθεσίες είναι και αυτές που φιλοξενούν πολύ μεγάλα Super Market και δεν μιλάμε για αυτά τα γνωστά αλλά οποιαδήποτε περιοχή φιλοξενεί πολλά ψώνια γιατί οι διακοπές πρέπει να έχουν και κάποιο άτομο να σε καταλαβαίνει.
H California είναι ο ιδεατός τόπος για αυτούς, με τους star του Hollywood και τις παραλίες με τα κορμιά που θα ανάψουν τις καρδιές του κόσμου να είσθε σίγουροι ότι θα πετάξετε από τη χαρά σας. Πολύ καλός προορισμός είναι και το Παρίσι αν και λίγο κρύο για καλοκαίρι για αυτό και το Μονακό θα είναι πιθανόν ένας ακόμη συγκλονιστικός προορισμός για τους βασιλιάδες του ζωδιακού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εκεί που το Azax τα αστράφτει όλα
Αν θέλετε να εκδικηθείτε ένα Παρθένο τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τον στείλετε διακοπές στην Ινδία ή σε κάτι παρόμοιο. Οι συνθήκες υγιεινής είναι μηδαμινές οπότε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σιχαθεί. Οι Παρθένοι θέλουν τάξη και ηρεμία δεν θέλουν να βλέπουν τη Γελάδα στη μέση του Δρόμου να κάνει την ανάγκη της ούτε τον συμπαθή Ινδό να καθαρίζει τη μύτη του και να ακουμπάει ότι έβγαλε από τη μύτη του στο κολωνάκι που εσύ μετά θα πιάσεις. Γενικότερα αυτό το ζώδιο είναι πολύ βολικό μέχρι και το Σούνιο αν τους πάτε θα είναι ευτυχισμένοι δεν είναι απαιτητικοί απλά κάποιες στιγμές θέλουν και αυτοί να ηρεμήσουν από την φρενώδη καθημερινότητα τους για αυτό και καλύτερα να τους πάτε στη Νότια Γαλλία ή αν είναι για κάπου κοντά στην Χαλκιδική η οποία είναι πανέμορφη και εξάλλου σαν την Ελλάδα παιδιά μου τι καλύτερο;

ΖΥΓΟΣ
Η αποθέωση της ομορφιάς.
Ότι κάλο έχει η Παρθένος με την καθαριότητα κάτι παρόμοιο έχει με το Στυλ και την ομορφιά ο ζυγός.
Αν τους πάτε για παράδειγμα στη Γερμανία το πιο πιθανό είναι να σας αφήσουν σύξυλους εν μέσω των διακοπών και να πάνε ξανά σπίτια τους αφού σίγουρα εκεί θα επικρατεί περισσότερη αρμονία και ομορφιά.
Για έναν ξένο η επίσκεψη στην Ελλάδα θα ήταν ότι καλύτερο μιας και θα είχε ξεμείνει μέσα στην Ακρόπολη και θα τον έψαχνε η Νικολούλη γενικότερα δηλαδή ψάχνουν την υψηλή αισθητική σε όλες της μορφές.
Πολύ καλός τόπος για να επισκεφθούν είναι η Ιταλία που εκτός από χώρους και αξιοθέατα έχει και πληθυσμό που είναι ανάλογος οπότε και θα περάσει πολύ όμορφα και θα νοιώσει ότι βρήκε τον παράδεισο επί της γης. Θετικός επίσης τόπος για αυτούς είναι η Κίνα η οποία έχει μία διαφορετική κουλτούρα και θα τραβήξει την προσοχή τους μιας και έχει και συνδυασμό μιας κουλτούρας ξένης προς εμάς και οι ζυγοί αρέσκονται στις new age καταστάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με έρωτα και μυστήριο
Σε αντίθεση με την Παρθένο μία επίσκεψη του Σκορπιού στην Ινδία θα ήταν από τις πολύ καλές επιλογές του μιας και τον ενδιαφέρει πολύ η άλλη πλευρά μιας πραγματικότητας και δεν ενθουσιάζετε και τόσο από τις εξωτερικά μόνο όμορφες στιγμές που μπορεί να σου δώσει ο δυτικός πολιτισμός για αυτό ακριβώς το λόγο μην πάτε ένα Σκορπιό ποτέ διακοπές με ένα Δίδυμο γιατί πάντα ένας από τους δύο θα περάσει απαίσια.
Οι Σκορπιοί θέλουν να νοιώσουν ότι πλησιάζουν κάτι κρυφό και ταυτόχρονα κάτι θείο δεν μπορούν να χαλάσουν το χρόνο τους με περιττές διακοπές απλά για ξεκούραση θέλουν κάτι παραπάνω. Μία ακόμη πολύ όμορφη περιοχή για τους Σκορπιούς είναι Βραζιλία η οποία δεν έχει κανένα μυστήριο αλλά έχει βραζιλιάνους και βραζιλιανές και σαν ζώδιο του Sex έχει την τιμητική του εκεί πέρα μιας και πάντα μία πινελιά αισθησιασμού «ανεβάζει» τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο πιο ενδιαφέρον…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φιλοσοφικοί στοχασμοί και η Μαρίδα
Εντυπωσιακός προορισμός για ένα Τοξότη είναι σίγουρα ο Λίβανος η το Ιράν γενικότερα μεσανατολικές χώρες που μπορούν να προσφέρουν κάτι εντυπωσιακό και ξεχωριστό μιας και βαριούνται πολύ τους προορισμούς που πάνε και όλοι οι υπόλοιποι, επειδή τα πράγματα όμως είναι λίγο δύσκολα σε αυτές τις περιοχές μία πολύ όμορφη επιλογή είναι οι χώρες τις Νοτιοανατολικής Ασίας όπως οι Φιλιππίνες και το Λάος η ακόμη και η Ινδονησία μιας και υπάρχουν εκεί υπέροχες παραλίες ( φτάνει ο Τοξότης να μην είναι καντέμης και πάει τη στιγμή του τσουνάμι αλλά και τότε ακόμη οι τοξότες πάντα θέλουν να φτάσουν στα όρια της πνευματικότητας τους..) και αξιοθέατα που λόγο της εσωτερικής φιλοσοφίας που αντιπροσωπεύουν θα τους είναι πολύ ευχάριστα. Επειδή όμως οι Τοξότες είναι και λίγο χύμα ακόμη και μία Αίγινα με μία μερίδα - μαρίδα και λίγο Ουζάκι δεν θα τους χάλαγε μιας και έχουν πιάσει το νόημα της ζωής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Status holidays
Καταρχάς οι Αιγόκεροι είναι πολύ δύσκολο να πάνε διακοπές μιας και τις περισσότερες φορές δεν επιτρέπουν στον ίδιο τον εαυτό τους να πάνε διακοπές έτσι αν σας πουν ότι πάνε διακοπές τότε σίγουρα θα το συνδυάσουν με κάποια εργασία που σημαίνει ότι εσείς μπορείτε να βγαίνετε αλλά για μία ακόμη φορά ο εργασιομανείς σύντροφός σας θα είναι προφανώς κάπου και θα δουλεύει. Αν τώρα επιλέξει κάπου να πάει σίγουρα δεν θα είναι σε περιοχή Camping μιας και το σιχαίνεται. Βέβαια λόγο τσιγγουνιάς μπορεί να θέλει να πάτε στο πατρικό του αλλά ακόμη και αν πέρασε και αυτό το στάδιο τότε θα θελήσει να πάει προς το Ντουμπάι ή σε καμία μεγαλούπολη αυτού του κόσμου. Το Ντουμπάι είναι επιτομή του status αυτά τα χρόνια με ξενοδοχεία και εγκαταστάσεις που ακόμη και οι υπερδυνάμεις θα ζήλευαν, σε μεγαλούπολη θα θελήσει να πάει γιατί είναι εθισμένος στο περιβάλλον της πόλης και επειδή εκεί μπορεί να βρει όλες τις ανέσεις μόνο με την πιστωτική του κάρτα χωρίς να μετακινείτε πολύ αλλά να μένει απλά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ανατρεπτικές διακοπές
Καταρχάς η πρώτη ανατροπή είναι να σας πεί ότι επειδή το κοινωνικό κατεστημένο πάει διακοπές αυτός δεν πρόκειται να πάει. Αν τώρα πάει διακοπές και πάλι επειδή το κοινωνικό κατεστημένο λέει ότι πάς σε ζεστά μέρη αυτός είναι ικανός να πάει εκεί που είναι χειμώνας και όντως περιοχές όπώς η Σουηδία και η Φινλανδία είναι ιδανικές για αυτόν μόνο που σου κάθετε λίγο περίεργα καλοκαιριάτικα να πάς στο κρύο. Αν τώρα τελικά αποφασίσει να πάει σε θερμή περιοχή και δεν έχει καλυμμένο το πρόγραμμά του με διαδηλώσεις κατά τις ανθρώπινης εκμετάλλευσης θα ήταν πολύ καλό για αυτόν να πάει όπου υπάρχει ανθρώπινος πόνος η τριτοκοσμική χώρα γιατί εκτός από το ότι θα το διασκεδάσει να είναι δίπλα στη φύση θα εκφράσει και την ψωνάρα του με το να βοηθήσει τον ερυθρό σταυρό ή τους Γιατρούς χωρίς σύνορα. Αν τώρα δεν μπορέσει να βγει εκτός Ελλάδος τότε μία επίσκεψη στη Ζάκυνθο που έχει και το κέντρο προστασίας της Χελώνας Καρέτα – Καρέτα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό

ΙΧΘΥΕΣ
Όταν ο ρομαντισμός είναι στο κόκκινο.
Τα ψαράκια θέλουν να είναι κάπου όμορφα και ρομαντικά δεν τους αρέσει η φασαρία ούτε τους ψιλοαπασχολεί η πνευματική αναζήτηση αφού και το χειμώνα ακόμη με αυτό ασχολούνται όταν έχουν τουλάχιστον χρόνο για αυτό το πιο σπουδαίο πράγμα για αυτούς είναι να βρουν περιοχές που να τους δίνουν την ευκαιρία να είναι μαζί με τον άνθρωπο τους και η φύση να το υποστηρίζει.
Όπως καταλαβαίνετε ιδανικές περιοχές είναι η Σαντορίνη με αυτό το εκπληκτικό Ηλιοβασίλεμα και τα ζευγαράκια να είναι λες και είσαι σε μυρμηγκοφωλιά από την άλλη πολύ καλές περιοχές για τα ψαράκια είναι η Γαλλία και η Τυνησία περιοχές που έχουν μια ξεχωριστή μαγεία και μπορούν η κάθεμια τους να δώσουν ξεχωριστές στιγμές είτε με την Τυνησία να συνδυάζει την έρημο με τη θάλασσα και το άρωμα της Αραβίας είτε η Γαλλία με την φινέτσα και την ομορφιά της συνδυασμένη με έναν άκρατο ρομαντισμό αλλά προς θεού μιλάμε για τη νότια Γαλλία.

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΕΛΟΥΣ
Οι περισσότεροι δεν θα μπορέσουν φέτος να κάνουν τις διακοπές που θα ήθελαν μην ξεχνάτε ότι τα πάντα είναι στο μυαλό μας και πως μπορούμε να μεταμορφώσουμε όπως εμείς θέλουμε το περιβάλλον μας και κυρίως το πιο σημαντικό είναι η παρέα που θα έχετε δίπλα σας.

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
Christos Archos
Christos Archos
Admin

Posts : 318
Join date : 2011-11-06
Age : 40
Location : Athens - London - Chicago

https://astroconfess.forumgreek.com  - astrconfess.wordpress.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum